İLER YAŞ HAmişi

EYLXIXK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
55
0
86
58
İzmir
İLERİ YAŞ HAMİLESİYDİM 34 HAFTALIK DOĞUM YAPTIM BEBEĞİME KAVUŞDUM UFAK DOGDU AMA SAĞLİĞI İYİ HERKESE ALLAH NASİP ETSİN:teytey::nazar:

Kaç yaşında doğum yaptınız? hemen hamile kalabildiniz mi? Allah evladınıza sağlıklı uzun ömür nasib etsin,tebrik ediyorum.

güle güle büyüt canım bebeğini bende 35 yaşındayım ikibuçuk yıl önce preeklemsiden bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum ama tekrar eder korkusu var sen bu ve buna benzer sorun yaşadınmı doktorun seni nasıl yönlerdirdi hangi testleri yaptırdın açıklarsan sevinirim

bende 36 yaşındayım ama 2 bebegime hala hamile kalamıyorum yaş faktörününde oldugunu tahmin ediyorum 2 sene önce istedigimde olsaydı 34 yaşında anne olacktım tekrar ama bundada vardır bir hayır arkadaşım sende güle güle büyüt bebegini

42 yasındayım 41 yasında hamile kaldım aminosentez yaptırmadım ama cok zor bir hamişelıkdı

42 yaş evet ileri yaş oluyor ama 34-36 falan çok da ileri değil canım..Artık çoğu anne, bu yaşlarda 2, bebeklerini doğuruyorlar..

Allah hayırlı uzun ömür versin EYLİK tatlım..

Annem de aranizdami acaba
benim annemde 41 yaşinda hamile kaldi...
Bebek çok sağlikli

ben de 38 yaşımdan gün aldım, daha yeni bebek yapmaya çalışıyoruz, doktor olur ama yardımcı üreme
tekniklerine ihtiyacınız var diyor, eşimde spermlerde morfoloji var o yüzden. bu ay aşılama için ilaç başlatıcak. bindik bir alamete sonu güzel olur inşallahkaydirigubbakcemile4

Back
X