Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güle güle büyüt canım bebeğini bende 35 yaşındayım ikibuçuk yıl önce preeklemsiden bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum ama tekrar eder korkusu var sen bu ve buna benzer sorun yaşadınmı doktorun seni nasıl yönlerdirdi hangi testleri yaptırdın açıklarsan sevinirim
bende 36 yaşındayım ama 2 bebegime hala hamile kalamıyorum yaş faktörününde oldugunu tahmin ediyorum 2 sene önce istedigimde olsaydı 34 yaşında anne olacktım tekrar ama bundada vardır bir hayır arkadaşım sende güle güle büyüt bebegini
ben de 38 yaşımdan gün aldım, daha yeni bebek yapmaya çalışıyoruz, doktor olur ama yardımcı üreme
tekniklerine ihtiyacınız var diyor, eşimde spermlerde morfoloji var o yüzden. bu ay aşılama için ilaç başlatıcak. bindik bir alamete sonu güzel olur inşallah