:1shok: yapma ya... geçmiş olsun... yakışır ama sana gözlük...bidanem dikkat et gözlerine...tembelleşmesinler....daha düşükmüş numeron aman ilerlemesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:beyza biliyomusun bundan sonra bende gozluk kullanicakmisim
bi gozum 2 numara bi gozum de 1 numara hipermetropmus :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geLdim ßozooooooo ;D
saoL cncmm nassın ßahemmmmm
iim şekerim nasıl olayım.. laptopuma çay döktüm dün bayaa bi hasar gördü moralim bozukk bugünn benneyaptımki şekerim sen naptın bakemm
ßuna mı uzuLuon... ߀n cay mı dökmedimm vurmadım mı toz mu tutmadı ohoo sırnaşık şey
geLdim ßozooooooo ;D
ama ben naptın sen bilio musun?? :1no2: fön makinesiyle kuruturken tuşları erittim senağlama
İzmirden selamlaRRR...kimler var bi bakem? ecnam, kar. beYza,mısırdan... yoklama yapıom da...delikafadulden delikafadulden
ozziozzbiciğim tuşları erittim derken ne kast ettin anlamdım.CADIARZUama ben naptın sen bilio musun?? :1no2: fön makinesiyle kuruturken tuşları erittim senağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zuhahuahuauhah ayyy yarıLdıgım andırrr.
ßi video vardıı o akLıma geldii ßak ßi tane kız ßænyo yapıyorr du$tan cıkıyorr....yarım akıLLı arkada$larıı sen tut bebek pudrasınıı fön makinesinin arkasına ßo$alt.. kız du$tan cıkıoo fön makinesiylee saçLarını kurutmak için düğmeye ßasınca PUFFFFFFF surat hayaLet gißi oLuyo ßi de sövüyorr kii :roflol::roflol:
nerdeydin ecnamCADIARZU güzel havayı buldun yeni doğmuş kuzu gibi seke seke gezdin sokaklarda dimisırnaşık şey
İzmirden selamlaRRR...kimler var bi bakem? ecnam, kar. beYza,mısırdan... yoklama yapıom da...delikafadulden delikafadulden
ozziozzbiciğim tuşları erittim derken ne kast ettin anlamdım.CADIARZU
desibel ablam:1hug:sizin buluşmayı bekliyorum merakla bakalım buralardan nasıl görüneceksin gözümüze:jeyyar:bize el salla e mi fotoların birinde...delikafaduldensevindirik olalım azıcıksüprizzzzzİzmirden selamlaRRR...kimler var bi bakem? ecnam, kar. beYza,mısırdan... yoklama yapıom da...delikafadulden delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zuhahuahuauhah ayyy yarıLdıgım andırrr.
ßi video vardıı o akLıma geldii ßak ßi tane kız ßænyo yapıyorr du$tan cıkıyorr....yarım akıLLı arkada$larıı sen tut bebek pudrasınıı fön makinesinin arkasına ßo$alt.. kız du$tan cıkıoo fön makinesiylee saçLarını kurutmak için düğmeye ßasınca PUFFFFFFF surat hayaLet gißi oLuyo ßi de sövüyorr kii :roflol::roflol:
hadi ya:1shok::1shok: ilk defa duyuyorum bunu şaşırdımkaydirigubbakcemile3 ne yapacaksın şimdi servise filan mı vereceksinCADIARZUfön makinesinin sıcaklığından tuşlar eğribüyrü oldu şekilleri değişti eridi yani benneyaptımki