Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız
nazar değdi annem sana kıyamam ben:teselli: dikaktli ol bir dahaki sefere öyle ucunu bucağını göremediğin şeyleri löp diye çekme uff olursun böyleŞenizŞenizbende geldım şahsen kotuyom kafamı kırdım cunku rafdan tencere alırken ustundekını gormemısım tak kafagıttı ..
kar çok geçmiş olsun canım inş önemli birşey yoktur
nazar değdi annem sana kıyamam ben:teselli: dikaktli ol bir dahaki sefere öyle ucunu bucağını göremediğin şeyleri löp diye çekme uff olursun böyleŞenizŞeniz
İyi akşamlarr
Ben geldim ama kimse yokk:1rolleyes:
iyiyim canımkaydirigubbakcemile5...şu topiğin sahibi gelse ve topik canlansa daha iyi olacağım:lepi:sırnaşık şeysen nasılsın?selamlar ben geldim nasılsınızz
iyiyim canımkaydirigubbakcemile5...şu topiğin sahibi gelse ve topik canlansa daha iyi olacağım:lepi:sırnaşık şeysen nasılsın?
bende göz doktoru arıyorum kendime. anatolio göz merkezine girdim. kendi doktorumdan sıkıldım artık. adam basıyor reçeteyi yolluyor beni eve yetti artık. başka doktora gideceğim. belki bir faydası olur
ben 3,5 yaşından beri gözlük kullanıcısıyım. şaşılık var bende feci bişi. gözlüksüz olmuyor... şaşılığa bağlı astikmat ve uzağı görememe sorunum var. bir ara lens kullandım ama alerji yaptı tekrar döndüm gözlüğe. sıkıldım artık ameliyat olmak istiyorum bakalım cesaret edebilirsem..böyle iştene sorun var canım
ben 3,5 yaşından beri gözlük kullanıcısıyım. şaşılık var bende feci bişi. gözlüksüz olmuyor... şaşılığa bağlı astikmat ve uzağı görememe sorunum var. bir ara lens kullandım ama alerji yaptı tekrar döndüm gözlüğe. sıkıldım artık ameliyat olmak istiyorum bakalım cesaret edebilirsem..böyle işte
İlden ile portalına İzmirden geldiMMM...Herkes iyidir umarım...:))Ecnam nirdesin ablişş?
İyi akşamlarr
Ben geldim ama kimse yokk:1rolleyes:
selamlar ben geldim nasılsınızz
kızlarr ben geldim napıosunuzz?? sırnaşık şey
selam sekerler
ecna canimin ici topic in hayirli olsun tatlim bol rep ler insallah a.s.
ay anam ben gene geldummmmmmmm heyt kızlar nbersınız bakım bulusmadan sonra :)