İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

ßen i$ime geLeni okuyorum ßöyle hafif sendromLu oLanları :nazar:

Kısss ben nerden bileyim neler oluyormuşş:1shok::1shok::1shok: aynen böle şok oldumm-tatlicadiarzu-
Allah kimseyi şaşırtmasınn:Saruboceq:
Ben yanından bilem uğramıcam:nazar:

Kısss ben nerden bileyim neler oluyormuşş:1shok::1shok::1shok: aynen böle şok oldumm-tatlicadiarzu-
Allah kimseyi şaşırtmasınn:Saruboceq:
Ben yanından bilem uğramıcam:nazar:

ßazen okuyorum da evLiLikten ßile sogudum an oLdu.. Acaßa ßenimki de ßöyle oLur mu aman $u oLur mu ßu oLur mu Ayyy :kızgın: Allah göstermesin:nazar: ßo$ver..... Uzak durmak daha iyi...... süprizzzzz

cnmbnm anlıorum ben seni çünkü bnde 3 sene öss e çalışmıştım çok berbat bi durumm :1no2:

vaLLa zuzu ßen geLecek seneyi dü$ünüyorum....ßu sınav sonucundan sonrasını..... Kazanamazsamm ßittigimin resmidir.. İ$ ara para harcama aman $u ßu... Laflar sıraLanacak ayyyy dü$ünmek ßile istemiyorum.... HayırLısı varsa kaderimde yazıLıysa oLur zaten...Yoksa gtü sıksam da oLmaz..

ßazen okuyorum da evLiLikten ßile sogudum an oLdu.. Acaßa ßenimki de ßöyle oLur mu aman $u oLur mu ßu oLur mu Ayyy :kızgın: Allah göstermesin:nazar: ßo$ver..... Uzak durmak daha iyi...... süprizzzzz

Ewt haklısın kuzuuuŞeniz

Offffffffff pffffffffffffff çok bunaldım ben yaaaamirmirmirmir

Kızlarr nen duşa giricem belki rahatlarımm çok bunaldım yaaa ateş bastıııı wallla-tatlicadiarzu-
Öptüm hepiciniziiiŞeniz

X