İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

ay bugun tam bı ev hanımı oldum kızlar once 8 aylık yegenım sabah 7 de basımdaydı :)butun gun evdeydık ıkımızde annelerımız attı bızıkoşeye az once ayrıldım kuzumdan :) kahvaltısı maması altını degıstrımek park goturmek..ve gercekdende cok zevklıydı :)en komugde mama yedırırken bana tukurmesı herşeyı yuzume ufledı yaramaz bıde altını acık bırakdım ustume ıcedı bebısım :)kucagımdan ınmedı bırlıkde pc baktıkyemek yapdık ama gttı sımdı :KK43:cok alısdım yah yegenıme ıstıyomn onu gerı :KK43:

acaımmm hayırlı olsun dopiğin a.s.
kusura bakma eniştenle toplantı yapıyoduk dü ondan giremedimm nete:eek:klava:
zate akşamları artıkk yokkk :tomato:
eşim tarafıda son verldiiiyasakkelime
kıskandı sanursammm:roflol:
nese artık görüşürük inşşş
imdilikk sağlucakla kalunnn :a015:

Ho$ geLdin Kannecimmmmm Şeniz

Nerde ßu miLLet yawwww Herkesin ı$ıgı sarı yaniyiiiiiii :kızgın:

Ho$ geLdin Kannecimmmmm Şeniz

Nerde ßu miLLet yawwww Herkesin ı$ıgı sarı yaniyiiiiiii :kızgın:

he kuzum ya bugun evdeydım kımse yok ::KK43:allahdan oglen desibel sultan vardı yoksa sıkıntıdan dokuz dogurudum..evde durmak ne berbat bısıymıs yaw..

he kuzum ya bugun evdeydım kımse yok ::KK43:allahdan oglen desibel sultan vardı yoksa sıkıntıdan dokuz dogurudum..evde durmak ne berbat bısıymıs yaw..

evet öyLee ßen ßu yüzden pek kaLamıom ewde.. Afakanlar ziyarete gelio yoksa :nazar:

ne yapaLım canımcm.. gezdik tozduk oturduk konu$tuk kaLktık geLdik....Aynı taaaaaaas aynı hamam misaLi....... :nazar:

Sen ne yaptın ßakemmmm

kıss olmuyo böle haa kaydirigubbakcemile3 2 topic e birden yazıom aynı şelerii ayy hiç gülesim yoktu :roflol: bizde aşkımla yemeğe gittikkŞeniz

Selam kızlarrryerimseniben
Ben geldimmmmm:eek:

X