İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

ay bugun tam bı ev hanımı oldum kızlar once 8 aylık yegenım sabah 7 de basımdaydı :)butun gun evdeydık ıkımızde annelerımız attı bızıkoşeye az once ayrıldım kuzumdan :) kahvaltısı maması altını degıstrımek park goturmek..ve gercekdende cok zevklıydı :)en komugde mama yedırırken bana tukurmesı herşeyı yuzume ufledı yaramaz bıde altını acık bırakdım ustume ıcedı bebısım :)kucagımdan ınmedı bırlıkde pc baktıkyemek yapdık ama gttı sımdı cok alısdım yah yegenıme ıstıyomn onu gerı

Ho$ geLdin Kannecimmmmm Şeniz

Nerde ßu miLLet yawwww Herkesin ı$ıgı sarı yaniyiiiiiii

Ho$ geLdin Kannecimmmmm Şeniz

Nerde ßu miLLet yawwww Herkesin ı$ıgı sarı yaniyiiiiiii

he kuzum ya bugun evdeydım kımse yok :allahdan oglen desibel sultan vardı yoksa sıkıntıdan dokuz dogurudum..evde durmak ne berbat bısıymıs yaw..

he kuzum ya bugun evdeydım kımse yok :allahdan oglen desibel sultan vardı yoksa sıkıntıdan dokuz dogurudum..evde durmak ne berbat bısıymıs yaw..

evet öyLee ßen ßu yüzden pek kaLamıom ewde.. Afakanlar ziyarete gelio yoksa

ne yapaLım canımcm.. gezdik tozduk oturduk konu$tuk kaLktık geLdik....Aynı taaaaaaas aynı hamam misaLi.......

Sen ne yaptın ßakemmmm

kıss olmuyo böle haa kaydirigubbakcemile3 2 topic e birden yazıom aynı şelerii ayy hiç gülesim yoktu :roflol: bizde aşkımla yemeğe gittikkŞeniz

Selam kızlarrryerimseniben
Ben geldimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…