Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi alkışlayacaktık?Davos'ta "van münüt" diye efelenip sonrasında "valla sana demedim abi moderatöre şeettim ben" diye açıklamaya çabalamasını mı?Sen bana inanmazsın da şimdi,al bak kendin izleEvet haklısın asla kimse dememeli kim olursa olsun seviyesiz konuşmak kimsenin haddi değill..ama sorarım sana tayyip o lafı dedi herkes ayağa kalktı,,sonra davosta öyle bir cevap verdiki ben gurur duydum kim alkışladı burada onu öven konular açıldımı. aksine gene millet ayağa kalktı.. kimisi alaya aldı.. kimisi gösteriş dedi..basının bir çoğu alkışlamadı.. işte iki tane olayy ..gezi olaylarına bakıyoruz ağaç kesilmiş millet ayakta,,nasıl ağaç kesilir diyee..koç grubu üniversitesi için bir ormanı yıkıyor ses yok.. yalova 100 ağaç kesiyor çıt yok,,ilber küfür ediyor burada aferim iyi yapmış denilip savunuluyorr.. neden yeni şafak gazetesi olduğu içinn.. biraz empati yapın objektif bakılamıyo olaylaraa. bunu sende biliyorsun bendee.
Ekşisözlükte okuduğum bir şeyi paylaşacağım ki adamı küçümsemeyin artık..
o bir başbakann ister chpden olsun ister mhpden o başbakan diğeri..diğeri halk ama şov yapmayı seven bir halk çillerede ecevitede aynısını yapmış bir aylak.. şunu şurda ayıralım hiç kimse bir başbakana çemkiremezz onu küçük düşüremez derdinmi var bak fırsat gelmiş ayağına anlat seni çağırıyor anlat diyor ve sen gene kıçını yırtarak bağırıyorsunn.. şöyle liderlerin bir geçmişine bak bir sürü görecdeksinn bu tür hareketlerr.
Ohoo.. Konu nerelere gelmiş..
Bir uğradım, iki çift laf edip gideceğim;
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzellğine bir sivilce yeter..
Ne başbakan , ne cumhurbaşkanı, ne peygamber efendimizin kendisi Allah'tan üstün değildir ve eleştiriye açıktır.. Karşınıza ki Allah değildir. Tabiki de eleştirilir yanlış bir nokta da tabi ki de düşünelerimizi dile getirebiliriz. Bu insan olmaktır ve ben insan olduğumu düşüüyorum. Yoksa değil miyim?
ahaha ben o muhabbeti kaçırmışım ya...Hitler de halkın seçimiyle 12 yıl iktidarda kaldı,meğer doğru adammış da kıymetini bilememişlerVaaay yine gelmis cumhurbaskaninin sekreterleri basin sozculeri. Yine gelismis dunya devi ulkemizden dem vurulmus vuhuhuuuu bilmesek inanicaz vallahi. ilber hocanin lafi buraya cuk oturmus anlasilan
cumhurbaskanini elestiremezmisiz de vay efendim bunca yil basta demek ki dogru adami destekliyorum da... saka olmali bu ya gercek olamaz bu kafa saka deyin...
ahaha ben o muhabbeti kaçırmışım ya...Hitler de halkın seçimiyle 12 yıl iktidarda kaldı,meğer doğru adammış da kıymetini bilememişler
lutfen cnm polemige girme karsiligi cahillik kultursuzluk le haddini bildiriyorlar.EAmanda seviyeli arkadaşlara bakın:)) Seviyesizliğin mastırını yapmış hocacıklarına karşı sevgi pıtırcığı olmuşlar. Niyeeeee ? Çünkü o küfürlü ağzını AK parti düşmanlığında kullanıyor
Len bu adam 20 dil bilse nolur en fazla 20 dilde küfür eder)
Ama siz seviyeli kişiler sakın ola bu forumda birdaha seviyeden bahsetmeyin zira sizin şakşakcılığını yaptığınız seviye işte bu
Anladığınız seviyede bu..
Gerçi siz sanatçı olarak atilla taşın hocanız olarakta bu küfürbazın şakşakçılığını yaparsınız)
keşke uğramasaydında iki çift laf etmeseydin ettinde ne oldukine yazılan yazıyı anlamamışsın..ben ne yazmışım sen ne cevap yazmışsınn ..yeminlen yaşlarınızı merak ettim ayolll..Ohoo.. Konu nerelere gelmiş..
Bir uğradım, iki çift laf edip gideceğim;
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzellğine bir sivilce yeter..
Ne başbakan , ne cumhurbaşkanı, ne peygamber efendimizin kendisi Allah'tan üstün değildir ve eleştiriye açıktır.. Karşınıza ki Allah değildir. Tabiki de eleştirilir yanlış bir nokta da tabi ki de düşünelerimizi dile getirebiliriz. Bu insan olmaktır ve ben insan olduğumu düşüüyorum. Yoksa değil miyim?
pehhh onların ilacı olsaydı..kendi başlarına sürerlerdi..lutfen cnm polemige girme karsiligi cahillik kultursuzluk le haddini bildiriyorlar.
Tayyib'in gözünü seveyim ben, Kadir misiroglu'nu da seviyor musunuz ? :)