Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlımmm geçmedimi daha yaa :gitme:
Düzenli kullanmadığındandır şirinem, aksatma ilaçlarını yaff
Kız gecmıs olsun bebem neyın var yaa ne oldu sana nazar heposı cnm benım nazarrrrr gecer bebısımm uzulemee
arzu abla süpersiiiinnn,hepsine ayrı ayrı bayıldııımmmmmmŞeniz
oyyy oyy içim açıldıı sabah sabahh o güzel gözleri görmeyi özlemişimmm:):)
tam bir goz ziyafeti cektim sabah sabah supersin arzum helalllllllkaydirigubbakcemile5
maşalah maşallah!! ALLAH nazardan saklasın. bu bir sanat...
ben evlenene sen istanbula gelin gelirsin.
nişan ve kına gecesi makkajlarımı sen yapcan zuzum
Masallahh canim yaa gozlerin cok hoss :) makyajlarinin hepsini begendimmmmm ne kadar yeteneklisn oyle.a.s. ya senden bi ricam olucakk istersen tabiki.. yesil tonlarda bi makyaj yaparmisin.. koyu yesil gibi:Saruboceq: abimin dugunune aldigim abiyem o renkte makyaj icin fikir edinmek istiyorum.. yazinin rengi gibi mesela.. hadi nolursunnnnnn beni kirmaa:icecream::icecream:a.s.
kaşına gözüne bakışına kurban maşallahhhh allah seni nazarlardan saklasın bayılıorummmm sanaa ayrıca cok sexü bakmışsın son yaptklarında:kedi:
sabah sabah bi ikimiz deli dumrul gibi uyanmışız geziyoruz topiklerin yeni aydınlanan kolidorlarında :)))
ben de sana laf atacaktım güzel yüzlüm sen yazmışsın..
kız ankaraya yolum düşebilir ama bu aralar değil nişanlımın dayıları Ankarada benim:)) geliyorduk arada arada ama şmdi askere gidecek mayıstan sonra kısmetse
canısım tut kendini evlenme:))) bekle beni
seni kıracağıma kafamı kırarım canımmm yaparım tabiki ellbisenin baa bir fotosunu gönderir misin belki başka ayrıntıları vardır bitanem bi de modeli de önemli makyaj yaparken saçını falan nasıl yapacaksın hepsini anlat tek tek sevgilisimmm[/B]
Ben beklim pamuk helvam'da, damat beklemiyo kaydirigubbakcemile3
Ocakta düğünü yapalım diyo beyfendi akannehir
Herkescikler uyuyo ilarzum, bi biz uyandık demekki.
Ayyy kıyamam, eniştemiz gidince beraber sayarız günleri canım.
Zaten gel eyelinerimde gelemiyo, Sen bana likit sürmeyi öğretmeyi başarana kadar gelir enişte kaydirigubbakcemile3
Arzuşum ..Makkaşlarının toplu geçişini tekrar gördüm..
Kendimi ısırasım geliyor yaa.mafoldumben.üfff..Hepsi çok güzel..opuyorumnanaktan
cok saolll wallahihoyyyt ben fotosunu cekimde gonderim sana.. bak acelesi yok 2 ci aya kadar zamanin var vereliniortak bu arada sac model fln yok kapaliyim basortumu biraz sekillendiricema.s... sadece gozler fln cekici olsun
büyük ressamlar gibisin aynı ne kadra güzel olmuş makyajlaropuyorumnanaktan
utanılacak bir şey yok yerimsenibengerçekten çalışmalar fevkalede:lepi:
ay ne kadar çok makyaj örneğim varmış yaaa 100 ün üzerinde sanırsam yuh ya :))):lepi:
arzu saray helvası kıvamında hatun ellerine sağlık yaa vallahi gözlerimiz de bayram etti onlar ne güzel gözler makyajlar öyle maşşallah sana :asigim:
şekercim senin ayacıklar hala iyileşmemiş galiba benneyaptımki
yavrum benim dikkat et yahu
bizim paşaya da geçen sene olmuştu öyle bişeyler doktor ona da o oje gibi şeyden vermişti ama onu düzenli kullanmak gerekiyor
beyefendi de senin gibi pek dikkat etmediğinden baya bi süre geçmemişti,hatta o mantar yayılmıştı diğer tırnaklarına da falan
neyse öperim güzel gamzelerinden
bu arada herkeşlere de iyi bayramlar dilerim a.s.opuyorumnanaktan