Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaa hani nerdeeeeeeeeeeee of yaaaaaaaa o kadarda bekledim kahretsin ya
sayfanin basinda secenekler secenegi var oradan bu konuya abone ol yap abone ol,yani sayfa sayfa bu konuyu aramana gerek yokDDgiris yaptinmi bugunku msjlar bolumunde aboneliklerimi gostere tikla bu konuyu gorr,
ilarzucuk sanriim uykun geldi uyuya kaldin hani bacim videonnn
canlarım geldim
akşam saat 5 buçuğa akdar oturdum bambusi de benimle bekledi ama yotube ekledik tam sonuna geldi allahımmm
1.47 saniye fazla geldiğinde
yine kabul etmedi
inanamazsınız yaaa
sinir harbi geçirdim artık..
dedik başka yolu yok biz bunu yine rapid den deneyelim oraya yükledik 2. bölümü bitti oldu gel gelelim 1. bölüm sonuna geliyor birden kapatıyor
yemin ederim akşam pc başında 5 e kadar oturmaktan şu an popom acıyor yaa yürürken zorlanıyorum gerçekten ya şaka falan değil(((
kardeşim bugün tekrar böldü allahım yine aynı şwyi yapmış partların birinci si varr 2. si yok
şimdi kardeşim filmi aldı işe gitti orda net daha hızlı ve kesintisiz ded ben onu çabucak hallederim dedi.. o da dün çocuk uyumadı benimle inanamazsın yaa vallahi de elimden geleni yapıyorum kızlar yaaa
nolur bana darılmayın
ah canim ya kiyamam. üzme sen kendini bu kadar. biz bekleriz seni
canımsın ilarzum....
bitanecim,sen içini ferah tut,biz biraz daha bekleriz...sen canını sıkma hayatım...aslında biz cumartesini bile zor bekledik biliyor musun...yani senin muhteşem makyajlarını bir de görüntülü görmek,en çok da sesini duymak bizi heyecanlandırdı.....en çok da beni....a.s bu nedenle cumartesi gününe kendimizi modlamıştık....olmayınca bu sabah hepimiz (belki de büyük bir çoğunluğumuz) senin topiğini tıkladı...sağlık olsun canım yaaa...senin elinden geleni yaptığına zaten eminiz....en kısa zamanda eklersin o güzel videonu biz de defalarca izleriz bitanecim...:asigim::asigim:
şu an ekleme çalışmalarına devam ediyor musun tatlım.....?
evet tabiki ben de burdan yapmaya çalışıyorum hangimizinki çıkarsa artık videonun 2ç. bölümü oldu sadec 1. bölüm olacak ama 2. bölüm rapidshare olarak ben de 1. bölümü yorubedan ekliyorum bakalım hangisi hızlı olacak
ya o zamn geldiği yere kadar yükle sende ille sonunu görmek zorunda değilz yarımda izlsek olur