Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
takipteyim heee... kendinizi yalnız hissetmeyin diye şeettimm yerimseniben....ilarzucumun güzel yüzünü bekliyorum Şeniz ... kaç aydır özledim makyaj yapmayı mirmirmirmir....
benim vaktim kalmadı....:çok üzgünüm: izlemeden çıkacak mıyım yani?....:a015: saatlerdir buradayım ve belki de son ana geldik,fakat kapatmak zorundayım ne yazık ki..... ağlamak istiyorum yaaaaaa....senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bizimki saatlerdir içeride...arada yanıma geliyor...akşam yemeği bile yemedim kızlar yaa... ilarzumu o kadar seviyorum ki,doğal olarak sesini ve yapacağı makyajı da çok fazla derecede merak etmiştim.... şimdi bizimki içeride ve kızma belirtileri başladı....kapatmak zorunda kalıyorum....... senağlamasenağlamasenağlama
yarın çok geç....:çok üzgünüm::çok üzgünüm: acaba gece bir ara kalkıp nete bir giriş mi yapsam.... hırsız sanılarak kafama birşey yeme olasılığım yüzde kaç arkadaşlar.....:uhm:
RapidShare: Easy Filehosting canm burayı tıkla gözat var onu tıkla masa üstünden videonu al o yüklemeye başlıcak bak bakalım süresi nekadr olcak uzun mu sürcek