bılmıyorum ama kesın wardır canım ucuzluk pazarı weya tahtakale tarzı yerlere bak ck ucuz bı alet zaten :)ay bu aletten izmirde varmıdır kii :bbo::bbo:
=) evt cnm bi arkadaştan öğrenmiştim sağolsun o günden beri hep iple alıyorum ama bazen zoruma gidiyo uğraşmak bu daha kolay gibi yrn alayım çok mrk ettim vallaaklinialirimsmile ohh ohh hemen alsınn tüyleriiizemuszemus sağolasın panterimmmmm
ben kendı bıyıgımı alırken ıpı ayak baş parmagıma baglıyıp alıyorumsempatiksalakcinni
kuzen,barnağın geçsinde öğret iple bıyık alımını..sabırsızlıkla beklemedeyim:hulya:
ben bıyıklarımı bı alet war seklı haltere benzııı onla alıyorum tık tık 2 dk bıtıwerıııı:)
alıntıdır
banda eyeliner çekişini öretnn:)
bebenkım bursada gezerken gormustum ama neredeydı hatırlayamadım
o kaddar ck yer gezdık kı offf yha((
kuzen boyun sıkılaştırıcı krem aldım yarın topikte görürsün..işine yarar..şimdi çıkıyorum sabah konuşuruz
ben bıyıklarımı bı alet war seklı haltere benzııı onla alıyorum tık tık 2 dk bıtıwerıııı:)
alıntıdır
bılmıyorum ama kesın wardır canım ucuzluk pazarı weya tahtakale tarzı yerlere bak ck ucuz bı alet zaten :)
ıns.. merak ettıgıne deger bıberımmm yorumlarını beklıyorummbayanssulusmileŞeniz
kuzen alıyım o zaman dimihihoyyyttamam alıcam ve yorumlarımı paylaşıcamhihoyyyt
parmağın nasıl oldu geçtimi biraz balım?
evde duri zerzavat
heçbişi alamadım
bıyıklarım pala bıyık oldu aklinialirimsmile
alıyo bebgım yanı ben alıyom :)panterim bu alet alıyomu harbiden kızCADIARZUhep elim gitmiş ama almamıştımbilmiyorumkismilealsammı aceba 1 liraaklinialirimsmile
gul yuzlum kaslarımın ustunu alıyorum bazen de altını denemedım hıc alla mahafaza hepsını bırden falan alır sona naparım :))))))al kız bu kadar pratif bişeyse iple uğraşmaya değmez bal köpüğü
peki bu alet ileeen bıyığın yanında kaş da alınıyor mu?
ben kaşlarımı da iple alırım da cımbızla uğraşamıyorum
bu alet kaş da alırsa süper olar bebekim
tospıgım gercekten nıckının hakkını werıyon kaldır totonu yap aasama pala remzım benım :)evde duri zerzavat
heçbişi alamadım
parmağım iyi bebeğim yumruk yapabiliyorum şu an elimi morluğu da geçti sadece elimi tam açınca hafif ağrısı var o kadar melekeemm merak de etmiş beni yirim ben onuolumunekankayizsmile
uğraş bakalım cüğerim olur belkim yaaa
kızlar ya bende makyajı çok seviyorum ama bir türlü far sürmeyi beceremiyorum.ben esmerim nasıl sürücem nerden başlıycam bilmiyorum
doğru adrestesin
makyaj kıraliçası+ustası meykapı arzunun topiğindesin:lepi:videolarını izle gülogamyoncuiremsu
resimlere falan baktım ama videoları görmedim link verirmisin canım?yerimseniben
kızlar ya bende makyajı çok seviyorum ama bir türlü far sürmeyi beceremiyorum.ben esmerim nasıl sürücem nerden başlıycam bilmiyorum
doğru adrestesin
makyaj kıraliçası+ustası meykapı arzunun topiğindesin:lepi:videolarını izle gülogamyoncuiremsu
canım ben gelemeden yardım melekleri yetişmiş imdadına Şeniz
yardım melee 1 :asigim: a.s.
yardım meleee 2 :asigim:a.s.
arzunun melekleriiikaydirigubbakcemile3canım ben gelemeden yardım melekleri yetişmiş imdadına Şeniz
yardım melee 1 :asigim: a.s.
yardım meleee 2 :asigim:a.s.
teşekkür ederim canımmkaydirigubbakcemile5
evde duri zerzavat
heçbişi alamadım
coook güzel makjacin ya
arzunun melekleriiikaydirigubbakcemile3
Şeniz
Şu an bende öyleyim akaşama kuaföre gdicem aldırmaya kendim iple falan alamıyorum vallahi. Şu cihazdan bulursam bende alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?