Kefil var ise kirayı ondan isteyebilirsiniz ayrıca kiracı olması fark etmez.Kefil var ama o da kiracıymış
Var evet o da ortalama 1 yıl sürer dediler ama avukata da ücret ödemeyince tam cevaplar alamadımTahliye tahhütnamesi vaesa işlem başlatıp direk çıkarın evden
Öncelikle bir kiracıyı evden çıkarmak çok çok zor.Çünkü tüm haklar kiracıdan yana.Bir kontrata imza atılırken aslında o kontrat 10 sene geçerli hukuken.Ve tahliye davası en az 5-6 sene sürüyor istinafıda dahil.İlamsız icra takibi yapsanız ne olacak ? Üzerine neyi vardır ? Banka hesaplarında para mı vardır böyle bişeyi yapanın ? Allahtan tahliye t.namesi var bu yüzden işiniz biraz daha kolaylaşır.Tahliye t.namesinde çıkış tarihi ne yazıyor ? Veya boş mu imzlandı ona göre bir cevap vereceğim.Merhaba arkadaşlar babamın kiracısı 2. Ayda kirayı ödemiyorum dedi tlfnlardan engelledi, babam emekli ve kendide kirada, orda alacağı parayla kendi kirasını ödeyecek, üstelik kanser vs atlattı ve 2 aydır çok yıprandı
En hızlı yol ilamsız icra takibi diye okudum, bir avukata danıştım ancak o işler çok zor dedi
Şuan maddi olarak avukata vekalet verecek durumumuz yok borç harç belki çok zorda kalırsak
Bu konuyu bilen var mı, nasıl ilerler süreç çıkması ne kadar sürer, ayrıca tahliye tahattütnamesi de var
sadece araması yetmez adam yalnış aradım der bişey uydurur ses kaydı mesaj vs var mı gözle görülür bişey olması lazımBabam bugün konuşmaya gitmiş, kızın müdürnü çağırmış demiş ki sen de şahit ol ki ben kıza kötü birşey demiyorum, ben kiramı ödeyemiyorum evden çıkın kızım mahkemeye verirsen o masraflarda sana yüklenir demiş, kız bağırmış ağlamış
Kızın annesi arayıp evi yakmakla babamı tehdit etmiş, babam da tamam yak kızın öder yine nasıl olsa demiş, kızın dayısı olduğunu söyleyen bir adam bidaha konuşmaya kalkarsan seni keserim aileni yok ederim demiş, şimdi ben hemen polise gidelim dedim ama babam yok dedi
Sonra benim dayım aramış adamı benim dayımda biraz çakal bir adamdır aynı mahallede oturuyolar, dayıma demiş ki adam ihbarname falan göndermeyin 1 ay sonra çıkacağız mahkemeye verirsen o kağıtları yollarsan 1 sene daha çıkmam demiş
Şimdi babam ve dayım buna inanıyor, yani ihbarname gönderince birine zarar vermiş olmuyoruz ki bunu anlatamıyorum adam resmen zaman kazanıyor oyalamak için
Üstüne bir sürü tehdit edildi yaşlı hasta adam, polise gidelim diyorum e kanıt yok ki diyolar adamın arama kaydı var, evle alakası olmayan bir adamın araması yetmez mi
Dayım diyor ki bu adamlar yatmaya alışkın sen anlamadığın işe karışma diyor
Boş yazılmışÖncelikle bir kiracıyı evden çıkarmak çok çok zor.Çünkü tüm haklar kiracıdan yana.Bir kontrata imza atılırken aslında o kontrat 10 sene geçerli hukuken.Ve tahliye davası en az 5-6 sene sürüyor istinafıda dahil.İlamsız icra takibi yapsanız ne olacak ? Üzerine neyi vardır ? Banka hesaplarında para mı vardır böyle bişeyi yapanın ? Allahtan tahliye t.namesi var bu yüzden işiniz biraz daha kolaylaşır.Tahliye t.namesinde çıkış tarihi ne yazıyor ? Veya boş mu imzlandı ona göre bir cevap vereceğim.
Okey oraya bir ay öncesinin tarihini yazın,ondan sonra gerekli mercilere verin.Tahliye t.namesinden yazılan tarihten bir ay sonra dava veya gerekli mercilere başvuruyorsunuz.Boş yazılmış