Anne kız oturacaklardı evde, sözleşme yaparken kız hemşire annesi yazılım şirketinde çalışıuor demişler, kız markette çalışıyor çıktı annesi de işsizmiş babam inanmış vermiş kiraya, kefil var ama o da kiracı, ilk aydan bir adam aradı babamı bidaha onları arama kirayı zaten ben ödeyeceğim diye, adam babamı bu ay arayıp evde oturanları arama senin işin benle dedi babam sen kimsin dedi adam sanane dedikonuyu bilmiyorum ama nasıl ödemiyormuş kirasını ş..fsiz
bu ne yüzsüzlük terbiyesizlik
ileri derece fakirliğe falan mı düştü diye düşünmeden de edemedim
Kefil var ama o da kiracıymışKefil var mıydı?
Büyük ihtimal dolandırıcılar, çünkü cadde üzerinde 3+1 ev yerine daha uygun bir ev bakabilirlerdi durumları azsakonuyu bilmiyorum ama nasıl ödemiyormuş kirasını ş..fsiz
bu ne yüzsüzlük terbiyesizlik
ileri derece fakirliğe falan mı düştü diye düşünmeden de edemedim
Tamam bunu deneyelim teşekkürlerbarodan yardım talep etseniz ay ne biçim bir topluluk olduk ya etimle kemiğimle nefret ettim
Hiç ödemedi mi kirayı sizinki deGüzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef icrayla paranızı almanız düşük ihtimal. Biz kiracımızı dava ettik. Davayı da kazandık 350 bin alacaklıyız ancak kiracımızın hiçbir bankada tek kuruş parası yok. Tahliye davası da açtım kazandık ama istinaf yolu açık olduğu için kiracı istinaf hakkını kullandı. 3 seneye belki çıkarabiliriz. Dosyaya sıra gelecek de kiracı çıkacak diye bekliyoruz.
Çoğunlukla ödedi. Eksik ödemeleri vardı ama asıl sorun İstanbul’da iyi bir konumdaki ev için 4.500 kira verirken yüzde 25 zam yapmak istemesiydi. Sözleşmeye göre olsun dedik kabul etmedi. Biz de işinin ehli bir avukat bulup hem o zamana dek yapmadığımız zamlar, eksik ödediği kiralar vs için icra davası, aynı anda tahliye davası hem de kira tespit davası açtık. İş inada bindiği için avukata ve bilirkişilere verdiğimiz paralar gözümüze gelmiyor açıkçası. Ama dava sürecinin baya masraflı olduğunu söyleyebilirim.Hiç ödemedi mi kirayı sizinki de
Kefil var ama o da kiracıymış
Evet gideceğim, babamı sindirmeye çalışıyolar napacaksın iki kadını mı rahatsız edeceksin diyeÇalıştığı yere gidin rezil edin bırakmayın yanına sizde uğraşın terbiyesizle
Bu yüzden insanlar memura vermeyi tercih ediyor. Memur olsaydı ya da bordrolu düzgün çalışan, direkt maaşına haciz konurdu.Güzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef icrayla paranızı almanız düşük ihtimal. Biz kiracımızı dava ettik. Davayı da kazandık 350 bin alacaklıyız ancak kiracımızın hiçbir bankada tek kuruş parası yok. Tahliye davası da açtım kazandık ama istinaf yolu açık olduğu için kiracı istinaf hakkını kullandı. 3 seneye belki çıkarabiliriz. Dosyaya sıra gelecek de kiracı çıkacak diye bekliyoruz.
Bunu çok söyledim kiraya vermeden bana haber verin siz safsınız dedim, biz kiraya verdik çok hanım insanlar bsy olmaz dedi annemle babam maalesefBu yüzden insanlar memura vermeyi tercih ediyor. Memur olsaydı ya da bordrolu düzgün çalışan, direkt maaşına haciz konurdu.