- 9 Ocak 2012
- 15.342
- 29.666
- 798
Bence var ilahi adalet. Yani kendi adima konuşuyorum kim haksizlik yapsa kisa surede hayati kayiyor resmen.. eski sevgililerim, iş konusunda beni dolandıranlar, haksizlik yapan eski dostlarim, hatta aile bireylerim..Çok uzun zamandir burayi okurdum Ama mesaj yorum yazmaya kısa süre önce basladim.
Herkesin bir derdi ,üzüntüsü var.
Aldatma, terkedime, boşanma, eş şiddeti en çok paylaşılan konular galiba.
Konumu okuyanlar bilir aldatma, boşanma , aldattığı o..pu ile evlenen eski eş, Babasiz çocuk yetiştirme vs vs benim de
Ben inanclarim gereği bana bunlari yaoan adami ve ailesini Allah' a havale ettim.Surekli de bana yaşattıklarının ahı çıkmadan ölmesin diye dualar ediyorum.Fakata hayat öğretti ki kötülere bisey olmuyor.Ama inanmak istiyorum.
Ilahi adalet yada karma adi her neyse gerçekten yaşayan, benim yerime Allah intikamimi aldi diyen var mi?
Yoksa ilahi adalet diyerek kendimi mi kandırıyorum?
Notin , iman, kader vs diye linclemek icin yazmayin lütfen.Ben neye inandığımı biliyorum.Sadece ilahi adaletin gerçekten bir gün tecelli edeceğine inanmaya ihtiyacım var.
Beni en iyi canı yananlar anlar.Sevgiler
Bunu beklemekten vazgeçtiğin,unuttuğun an gerçekleşir genelde. İçin soğuduğunda Allah veriyor cezasını. Senin kalbin öfkeden hırstan nefretten arındığında tecelli edecek hiç şüphen olmasın defalarca kez yaşadım,tanik da oldum. Ve o kişiye de yaşadığı şeyin, sana yaşattıkları yüzünden olduğunu da hatırlatarak yapıyor ne yapıyorsaÇok uzun zamandir burayi okurdum Ama mesaj yorum yazmaya kısa süre önce basladim.
Konumu okuyanlar bilir aldatma, boşanma , aldattığı o..pu ile evlenen eski eş, Babasiz çocuk yetiştirme vs vs benim de
Ben inanclarim gereği bana bunlari yaoan adami ve ailesini Allah' a havale ettim.Surekli de bana yaşattıklarının ahı çıkmadan ölmesin diye dualar ediyorum.Fakata hayat öğretti ki kötülere bisey olmuyor.Ama inanmak istiyorum.
Ilahi adalet yada karma adi her neyse gerçekten yaşayan, benim yerime Allah intikamimi aldi diyen var mi?
Notin , iman, kader vs diye linclemek icin yazmayin lütfen.Ben neye inandığımı biliyorum.Sadece ilahi adaletin gerçekten bir gün tecelli edeceğine inanmaya ihtiyacım var.
Adalet illa ki bu dünyada yerini bulacak diye bir şey yok. Belki şimdi çok mutlu, çok zengin vb olabilir. Ben ahirete inanıyorum. İllaki adalet o zaman gerçekleşecek. Sıkmayın canınızı her şey gelip geçecek.Çok uzun zamandir burayi okurdum Ama mesaj yorum yazmaya kısa süre önce basladim.
Ben hiç denk gelmedim açıkcası boş vermek hayatına bakmak daha güzel yani zamanında canımı çok yakan birine bile inşallah mutlu olursun da bütün bunlar bir hiç için yaşanmış olmaz diyip yoluma bakmıştım bu bence zaten adalet, karşındaki kişi seni hak etmiyorsa verilecek en iyi ceza hayatında çıkarmak onu kendi pisliginde bırakmaktır belki o farkında olmaz ama daha iyisini yaşamak varken elindeki ile yaşayıp ölmesi benim için yeterli meselaÇok uzun zamandir burayi okurdum Ama mesaj yorum yazmaya kısa süre önce basladim.
Benim de hep öyle.Mutlu mesut yaşıyorlar hemde.Ben daha beddua ettiklerimin bir şekilde üzüldüğünü bile görmedim ,aksine maşallah çok çok iyiler .o yüzden beddua etmiyorum artık ters etki oluyor .
Evet buna katılıyorum ben ex için mahvolurken dualar ederken adam gününü gün ediyordu kızlarla, üstünden yıllar geçti ben artık bıraktım mutlu olsun isterim evlensin, yuva kursun ama o yaptıklarını çekiyor. Şimdi icim soğumak bı yana dursun uzuluyorum haline 10 sene önce bana evlenelim diye direten adam hala bekar ve perişan haldeŞu ana dek şunu çok net gördüm ilahi adalet siz o konuyu unuttuğunuzda işliyor…Mesela biri bana bi haksızlık yapmıştı,acayip kafaya takmıştım bende ilahi adalet diye diye dolanıyordum,sonra o konuyu unuttum bi şekilde,kendi yoluma bakarken hiç ummadığım bir anda o kişinin bana yaptıklarının yanına kalmadığını öğrendim bi tanıdığımdan…
Bu hayatta başıma ne geldiyse iyi ve düşünceli olmaktan geldi aslında.Issiz kaldı baktım kapiya koymadım.Ailesinin her derdine ben koştum.Simdi en büyük pişmanlığım iyi niyetli olmak.Iyilik edende kötülük edende hak ettigini günün birinde bulur.
Su gelip gecici dünyada kötülük yapanlardan degilde yilik edenlerden olalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?