İlahi adalet sadece bu tarafla sınırlı değil.Çok uzun zamandir burayi okurdum Ama mesaj yorum yazmaya kısa süre önce basladim.
Herkesin bir derdi ,üzüntüsü var.
Aldatma, terkedime, boşanma, eş şiddeti en çok paylaşılan konular galiba.
Konumu okuyanlar bilir aldatma, boşanma , aldattığı o..pu ile evlenen eski eş, Babasiz çocuk yetiştirme vs vs benim de
Ben inanclarim gereği bana bunlari yaoan adami ve ailesini Allah' a havale ettim.Surekli de bana yaşattıklarının ahı çıkmadan ölmesin diye dualar ediyorum.Fakata hayat öğretti ki kötülere bisey olmuyor.Ama inanmak istiyorum.
Ilahi adalet yada karma adi her neyse gerçekten yaşayan, benim yerime Allah intikamimi aldi diyen var mi?
Yoksa ilahi adalet diyerek kendimi mi kandırıyorum?
Notin , iman, kader vs diye linclemek icin yazmayin lütfen.Ben neye inandığımı biliyorum.Sadece ilahi adaletin gerçekten bir gün tecelli edeceğine inanmaya ihtiyacım var.
Beni en iyi canı yananlar anlar.Sevgiler
Hakkınızi yedirmeyin sonuna kadar gidin gerekirse.Allah yardımciniz oldun.sevgilerBen inanıyorum birçok kez yaşadım.Bazen bizim açın hayır bazen günahlarınaffi da olabiliyor.İlla ki çıkacak diye tabi böyle bir durum yok.Ben de her zaman Allah'a havale ediyorum.Bazen de harekete geçmek lazım .Benim davam sürüyor kredi çektirdi bana evi terketti ,iki çocuk evde fatura, kredi derken nafaka yatıracak diyip yatirmiyor.Bu aklı da babası vermiş yatırma sırf ugrasayim diye.Simdi bu vicdana sığar mı? Torunları yani üstelik eski eşin çocukları baktım umurunda değil ben de cekismeliye döneceğim ne hakkım varsa almaya çalışacağız.Rabbim büyüktür.
Nafaka hakkınız varsa icraya verinBen inanıyorum birçok kez yaşadım.Bazen bizim açın hayır bazen günahlarınaffi da olabiliyor.İlla ki çıkacak diye tabi böyle bir durum yok.Ben de her zaman Allah'a havale ediyorum.Bazen de harekete geçmek lazım .Benim davam sürüyor kredi çektirdi bana evi terketti ,iki çocuk evde fatura, kredi derken nafaka yatıracak diyip yatirmiyor.Bu aklı da babası vermiş yatırma sırf ugrasayim diye.Simdi bu vicdana sığar mı? Torunları yani üstelik eski eşin çocukları baktım umurunda değil ben de cekismeliye döneceğim ne hakkım varsa almaya çalışacağız.Rabbim büyüktür.
Yani dilekçede belirtmiştik nafaka verilecek şu kadar diyeNafaka hakkınız varsa icraya verin
Karar çıktı miYani dilekçede belirtmiştik nafaka verilecek şu kadar diye
Hiç arkamı dönüp bana kötülük yapan kişi şuan ne yapıyordur demem.Çok uzun zamandir burayi okurdum Ama mesaj yorum yazmaya kısa süre önce basladim.
Herkesin bir derdi ,üzüntüsü var.
Aldatma, terkedime, boşanma, eş şiddeti en çok paylaşılan konular galiba.
Konumu okuyanlar bilir aldatma, boşanma , aldattığı o..pu ile evlenen eski eş, Babasiz çocuk yetiştirme vs vs benim de
Ben inanclarim gereği bana bunlari yaoan adami ve ailesini Allah' a havale ettim.Surekli de bana yaşattıklarının ahı çıkmadan ölmesin diye dualar ediyorum.Fakata hayat öğretti ki kötülere bisey olmuyor.Ama inanmak istiyorum.
Ilahi adalet yada karma adi her neyse gerçekten yaşayan, benim yerime Allah intikamimi aldi diyen var mi?
Yoksa ilahi adalet diyerek kendimi mi kandırıyorum?
Notin , iman, kader vs diye linclemek icin yazmayin lütfen.Ben neye inandığımı biliyorum.Sadece ilahi adaletin gerçekten bir gün tecelli edeceğine inanmaya ihtiyacım var.
Beni en iyi canı yananlar anlar.Sevgiler
Duruşma günü verildi.Karar çıktı mi
Karar çıktıktan sonra oluyor bildiğim kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahDuruşma günü verildi.
Tedbir nafakası oluyor ya karar çıkana kadar o yüzden ama bakacağım yarın bir avukata danışarak hareket edeceğizKarar çıktıktan sonra oluyor bildiğim kadarıyla. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Tabi ki. Ama işte o kararın çıkarılması lazım.Tedbir nafakası oluyor ya karar çıkana kadar o yüzden ama bakacağım yarın bir avukata danışarak hareket edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?