- 6 Mart 2015
- 53
- 22
- 18
- 38
- Konu Sahibi waterlilly_
-
Merhaba,
Bir derdim var içimde fırtınalar kopartan. Ben birini çok sevdim uzun zaman birlikteliğimiz oldu. Sonradan öğrendim ki evliymiş. Bunu öğrenmeden önce yediğimiz içtiğimiz aynıydı. Bir örnek veriyim. Tanıştıktan sonra işten ayrıldı. Ve bir depresyon geçiriyo gibiyidi. Arkadaş grubunun tatile gideceğini söyledi o gidemiyo die çok zgündü. ben çıkartıp destek oldum maddi olarak tatile gidebilsin diye. Sonradan öğrendim ki karısıyla gitmiş benim paramla hemde. Ve ben içten gelerek hep ona yarın öbür gün iş bulur işe girer die die hep maddi destek oldum. Meğerse bunlar hep karısı için kullanılmış. Yani 2 türlü sağlam kandırıldım. Ve daha bir çok yalan dolan. şimdi kızlar bayanlar bu durumda ister istemez ah ediyosun. Ahım tutarmı. Hiç bildiğiniz olaylar varmı örnek verebilceğiniz. sonrasında ahın tuttuğu ilahi adaletin yerini bulduğu örnekler. çok ihtiyacım var. Ben ki sevmem kin tutmayı ama benm iyi niyetim suistimal edildi enayi yerine kondum birde çok sevdim. Oynandı tamamen.
Ne diyosunuz?
açıkçası ben bu dünyada çeksin istiyorum. Ve Allahım bana bunu göstersin. Çok iyi rol yapmış ya bende ileri derece saf hiç bir gün bile şüphelenmedim.bu dünyada çekmesede öteki tarafta çekecek zaten....ama nasıl uzun zaman saklayabildi ya
onu biz bilemeyiz. görür müsün görmez misin. gönlün ferah olsun. sadakam olsun de kendi kendine. hem sevgin hem paran.açıkçası ben bu dünyada çeksin istiyorum. Ve Allahım bana bunu göstersin. Çok iyi rol yapmış ya bende ileri derece saf hiç bir gün bile şüphelenmedim.(
Merhaba,
Bir derdim var içimde fırtınalar kopartan. Ben birini çok sevdim uzun zaman birlikteliğimiz oldu. Sonradan öğrendim ki evliymiş. Bunu öğrenmeden önce yediğimiz içtiğimiz aynıydı. Bir örnek veriyim. Tanıştıktan sonra işten ayrıldı. Ve bir depresyon geçiriyo gibiyidi. Arkadaş grubunun tatile gideceğini söyledi o gidemiyo die çok zgündü. ben çıkartıp destek oldum maddi olarak tatile gidebilsin diye. Sonradan öğrendim ki karısıyla gitmiş benim paramla hemde. Ve ben içten gelerek hep ona yarın öbür gün iş bulur işe girer die die hep maddi destek oldum. Meğerse bunlar hep karısı için kullanılmış. Yani 2 türlü sağlam kandırıldım. Ve daha bir çok yalan dolan. şimdi kızlar bayanlar bu durumda ister istemez ah ediyosun. Ahım tutarmı. Hiç bildiğiniz olaylar varmı örnek verebilceğiniz. sonrasında ahın tuttuğu ilahi adaletin yerini bulduğu örnekler. çok ihtiyacım var. Ben ki sevmem kin tutmayı ama benm iyi niyetim suistimal edildi enayi yerine kondum birde çok sevdim. Oynandı tamamen.
Ne diyosunuz?
Neden İlahi adalet yerini bulsun diyorsunuz elbet bulur ama ben olsam gider o karısını bulur teker teker anlatırım.
Sonra da mahkemeye gider gururumla oynadığı için dava açarım..
Adaletin böylesi makbüldür.
Ne kadar zaman geçti bunu öğreneli ? Henüz yeniyse üzülmen yedirememen normal ama zamanla unutacaksın hayatına devam edeceksin yeni birileri olacak illa ki. Bu yüDen yıllarını üzülmekle heba etmemeye çalış, kendi hayatını yaşa onun başına ne geleceği vs. İle ilgilenme. Bu yaşananlar senin için kötü bir tecrübe oldu yaşandı ve bitti onun da canı cehenneme senden değerli değil hiçbir şey hayatta bunu unutma
sen Allah'a havale et elbet bir gün bir yerleden çıkar.
ne demişler duanı et bırak takipçisi olma.
ama çok değişikmiş adam,senden alıp karısına yedirmiş,aldatan erkek profilinden biraz farklı.burada okuduklarımız genelde evinden çocuğundan kesip sevgililerine yediren tipler bu daha bi garipmiş.
peki eşinin haseri var mı bunlardan?
Ben ne diyorsunuz derken ahım tutarmı anlamında yoksa tabiki değilmiş. Benimle oynandı ben bilmiyodum bişi.ne dıyorsunuz dıye mı soruyorsun yazık valla yazık aşk mı sandın bu adamı
inşaallah... hiç örnek varmı etrafında ah tutmuş bir durum?Tutar hemde öyle bir tutar ki o insanın feleğini şaşırtır senin ahın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?