İlahi adalet yerini bulurmu? Eden bulurmu? bunun cezası çekilir mi?

Eşinin haberi yok. Evet diğerlerinden farklı. Benden hiç vazgeçmezdi ama karısından da vazgeçmedi. Herşey ortaya çıkınca karısının yanında kaldı doğal olarak.

bence senden maddi çıkarları için vaz geçmedi çünkü senin sayende eşine maddi destek olabiliyordu.

ben olsam bir şekilde eşinin duymasını sağlardım,ah tutmasını beklemek yerine bu daha kısa yol olurdu.

Başıma bela olmasından korkuyorum çünkü benm yaptıgımı bilir. Ya da abimin. Sonra başımıza dert olur.

inşaallah... hiç örnek varmı etrafında ah tutmuş bir durum?
Çok örnek var sakın sorgulama ah tutar mı diye ah tutar eğer haklıysan kesinlikle tutar Allahın adaletinden şüphen olmasın ve için rahat olsun. Çevremde o kadar örnek var ki hangi birini yazsam bilemedim.
Sen sakın beddua etme çok canın yanındaysa Allah'a havale et o en iyisini bilir. Sen şikayet etmesen de rabbim sana yapılanı bir şekilde çıkartır ondan.

abinde mi biliyor bu olayı?

ama siz susarsanız bu adam daha kaç kızı kandırıp hem maddi hem manevi zarar verecek kim bilir.
Abim araştırıp çıkarttı ortaya sonra allah herşeyi önüme koydu. Yalanlarını ısoatlayan bütün fotoğraf ve bilgilere ulaştım.

İnşşaallah ya inşaallah Allahıma güveniyorum duysun sesimi!

Allah a havale edin..karısının suçu yok bence..onun haberi olsa belki oda ah edicek...

Hic merak etme canim elbette bulur

sana yap demiyorum ama ben olsam esine ulasir herseyi birerr birer anlatirdim

valla bana kim ne kötülük yaptıysa çoğu benzerini yaşadı çekti ama bazıları var hiç bişey olmuyor onlarda budünyada cekmezsede öbür dünyada mutlaka çeker inşallah

sizde allaha havale edin yasadıgınız çok büyük hayal kırıklıgı ve aldanış çok üzücü bir durum ama iyi yanından bakın ya bu işin farkına varmadan yıllarca bu aldanıs sürüp gitseydi zararın neresinden dönersen kar demişler

Evet çok doğru sölüyosun. İnşaallah çeker çünkü çok fazla yalan dolan aldatış var. Bir kere karısına yaptığı sonra gerçekten bana yaptığı 2 taraflı hak aldı.

ilahi adalet yerini buluyor da,

bana göre daha önemlisi senin bu yaşadıklarından büyük bir ders çıkarman gerektiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…