İlahi Adalet Diye Bir Şey Var Mı?

kullandırmayın şu erkeklere kendinizi. evlenmeden isteyen erkek zaten evlenmek niyetinde değildir.
Bu kanıya nerden vardınız? Her evlenmeden ilişki yaşayan kendini kullandırmış mı oluyor? Evlenmeden önce yaptım,cinsel uyumumuzu gördüm. Ve evlendik. Kimse de beni kullanmadı. Lütfen genelleme yapmayın.

bizim jenerasyonda sorun var genel olarak boyle cocuklar cok fazla. yavsak dedektoru gibiyim ben de aninda anliyorum artik niyeti nedir diye.

bu eleman bastan niyetini belli etmis daha deneyimsiz oldugu icin. (siz de az bucuk kaptirmasaniz o an fark etmissiniz aslinda) 2 sene sonra gor onu asil. artik ogrenecek taktikleri. karaktersiz bunlarin hepsi. evet seks icin bin takla atiyorlar. hem de rahatca ulasabilecekleri baska kizlar olmasina ragmen sizin gibi duygusal tiplerin pesinden geliyorlar.

bu yas grubu boyle. kendinizi taniyin. zarar gormeden ask hayatiniza devam edeceksiniz eminim

Sesli güldüm. Daha ne saçmalıklar okuyacağız bakalım.

Are you sex? De dedi mi?

Sevismissiniz mis gibi, sonrasında beni kandırdı. Bana seni seviyorum dedi vb.

Cibir fotolari gönderirken " aman ne olacak" demissiniz ya şimdi de öyle deyiverin.

bizim jenerasyonda sorun var genel olarak boyle cocuklar cok fazla. yavsak dedektoru gibiyim ben de aninda anliyorum artik niyeti nedir diye.

bu eleman bastan niyetini belli etmis daha deneyimsiz oldugu icin. (siz de az bucuk kaptirmasaniz o an fark etmissiniz aslinda) 2 sene sonra gor onu asil. artik ogrenecek taktikleri. karaktersiz bunlarin hepsi. evet seks icin bin takla atiyorlar. hem de rahatca ulasabilecekleri baska kizlar olmasina ragmen sizin gibi duygusal tiplerin pesinden geliyorlar.

bu yas grubu boyle. kendinizi taniyin. zarar gormeden ask hayatiniza devam edeceksiniz eminim
Ben biraz fazla duygusal bir insanım. Yazmıştım konuma belki görmüşsünüzdür. Is yerinde içecek hakkımız var, arkadaşa içeceğini hazırlarken aceleden 1 parmak eksik koymuşum. O gün içim hiç rahat etmedi. Ertesi gün bir çikolata götürdüm. Belki kırılmış etmiştir bana diye.

Sesli güldüm. Daha ne saçmalıklar okuyacağız bakalım.

Are you sex? De dedi mi?

Sevismissiniz mis gibi, sonrasında beni kandırdı. Bana seni seviyorum dedi vb.

Cibir fotolari gönderirken " aman ne olacak" demissiniz ya şimdi de öyle deyiverin.
Anlayamiyorsunuz degil mi? Bana 10 dakikalik zevki icin seni seviyorum dedi. Deger miydi bunun için?

Ben biraz fazla duygusal bir insanım.

cok iyi anliyorum. bu yuzden kendinizi iyice taniyin. hislerinize guvenin.

bu tipler etrafta cok oldugu icin benim tavsiyem: karsinizdakine deger verecekseniz ayni degeri aldiginizdan emin olun. yoksa uzulen siz oluyorsunuz.
bir de bu konuyu tam atlatip cocugu icinizde affetmedikce (bence onunuze bakmanizin en kesin yolu) yeni biriyle konusmamanizi tavsiye ederim.

cok iyi anliyorum. bu yuzden kendinizi iyice taniyin. hislerinize guvenin.

bu tipler etrafta cok oldugu icin benim tavsiyem: karsinizdakine deger verecekseniz ayni degeri aldiginizdan emin olun. yoksa uzulen siz oluyorsunuz.
bir de bu konuyu tam atlatip cocugu icinizde affetmedikce (bence onunuze bakmanizin en kesin yolu) yeni biriyle konusmamanizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Herkes bu kadar anlayışlı değil ve beni, duygularımı anlayamıyorlar.

Teşekkür ederim yorumun için.
Asıl sorun onun böyle karaktersiz biri olduğunu kabullenememem galiba. Ona aşık olmamdaki sebep sakin, masum, çalışkan mizaci idi. Ama meğersem tam tezatmış aslı.
Artik unu unut oyle biri yok.senin icin bir tecrube olmus.birdahakine temkinli hareket etki karsindaki senin degerini bilsin.kacan kovalanir senin canini acittigi icin degerli geliyor sana.aslinda bak sana kotuluk yapmis demekki iyi biri degil

Şu forumda banlı olduğum zamanlar bansız olduğum zamanlardan çok çok daha fazla. Parmağımızı oynatsak banlıyorlar mübarek.
Amma şöyle konular açıp insanları sinir hastası eden, ne tavsiyeden ne bişeyden anlayan tiplere hiçbir ceza yok! Ne güzel İstanbul...

Bu konuya cokk sey yazabilirim:)) kimine gore karsilikli zevk varsa ok.. buraya kadar tamam ama adam resmen duygularinla oynamis.. seni kullanmis..kimine gore unutulup gidilcek kafaya bile takilmayacak birseydir burda buna eminim:))

Olaya nerden baktiginla ilgili birazda. Adamin yaptigi dogru degil onada ok. Ama kizim yavrum sen hangi dunyada yasiyosun? Hic mi nuri alco filmi izlemedin? Orda bile seni seviyorum dalgasina yapiyodu. Adam senden istedigimi alcam sonra seni birakcam der mi sence? Saf misin ? Oyle mi olmaya ugrasiyosun?

Gittim.
Herhangi bir anormallik olmadığını söyledi. Ailesel bir durumdan ötürü hayatımdaki erkeklerden kolay kopamıyorum.

Doktorunu degistir, kesinlikle iyi bir tedavi alman lazim. Yanlis anlama beni tabi ki de normal sindirememen AMA bu kadar da degil. Sürekli ayni konular aciyorsun. Bazi seyleri icinde yasamalisin. Sürekli disa vurman biseyi düzeltmeyecek. Cok hizlisin, kendine daha cok zaman taniman lazim bu tecrübeyi unutmak icin.

Ablacigim adam sana basindan beri insan gibi davranmamis. Sen de saf, salak bir tip degilsin hani. Hicbir kadin saf veya salak degil aslinda. Erkekler kadinlari kandirmiyor, kadinlar zaaflarindan dolayi kendilerini kandiriyor sadece. Sen kendine durust ol, bu cocugun seni sevdigini hic dusundun mu, sevdigine samimi olarak ikna oldun mu? Kendini kandirma. Bu cocuk seni hic kandirmamis, numara yapmamsi, sevmedigi taaa en basindaki hareketlerinden belli. Seven, dgere veren insan ciplak resim ister mi??? Ceveba senin de kafan kesiyor bizimki kadar eminim. Sevdigin icin kendini kandirip adama yapismissin, bu kadar bu hikaye aslinda.
+1

Bu konuya cokk sey yazabilirim:)) kimine gore karsilikli zevk varsa ok.. buraya kadar tamam ama adam resmen duygularinla oynamis.. seni kullanmis..kimine gore unutulup gidilcek kafaya bile takilmayacak birseydir burda buna eminim:))

Olaya nerden baktiginla ilgili birazda. Adamin yaptigi dogru degil onada ok. Ama kizim yavrum sen hangi dunyada yasiyosun? Hic mi nuri alco filmi izlemedin? Orda bile seni seviyorum dalgasina yapiyodu. Adam senden istedigimi alcam sonra seni birakcam der mi sence? Saf misin ? Oyle mi olmaya ugrasiyosun?

Sizin yorumlari okurken beni bir gulumseme aliyor sahsina munhasir birisiniz.

Kizi seviyorum diye saf duygularla kandirsa o da neyse de mustehcen resim istemis kiz da vermis resmi kullanmadigina sukretsin..

Hayattaki düsturun yere düşsen de bir avuç toprakla kalkmak olsun.

Bu deneyimi şuan yaşamasan belki 5yıl sonra daha farklı şekillerde yaşayacaktın. Olumlu yönlerini görmeye bak.
Mesela kimseye sonunda mahcup hissedeceğin fotograflar göndermemen gerektiğini bu olay neticesinde, sana fotograflarla şantaj yapılmadan öğrenmis ol.

Karşı cinsin yaklaşmında inanmak istedigin gibi inanmamayı, realist olmayı öğrenmiş ol. Bunun gibi onlarca tecrübe ve kazanım çıkartabilirsin kendine.

Mutluluk ve de mutsuzluk senin seçimindir. Silkelen. Mutlu olmayı seç.

Insan ilişkilerinde bir aldatma, duyguları sömurme gibi çıkarlar sağlayan insanlar bunun karşılığını bir şekilde alırlar. Ilahi adalet yahut karma diye nitelendirilebilir. Ismi onemli degil. Ancak bu genellikle senin goremeyecegin şekillerde farkli formlarda olur. Senin bu sürecte o insanin kotulugunu istemen yalnızca kendine kötülük yapmak olur. Bu kadar dertsiz, amaçsız mısın sahiden icini sana zarar veren birinin kötü enerjisiyle dolduracak ve dibe çökecek.

Hayat sandığından çok daha kısa.

Hayıflanarak en güzel zamanlarını gecirirsin. Elindeki fırsatları görmezsin. Bir de bakarsın ki senden daha başarısız gördügün insanlar nerelere ulaşmış sen çöp gibi kalmışsın.

Ilk basta tanıdığım adama çok tezat davranışlardı bunlar.
Hâlâ inanamiyorum.
Durumumu en iyi özetleyen şey Şebnem Ferah'ın Mayın Tarlası adlı şarkısı.
Sanki geleceğe isinlanip yaşadığım ilişkiyi, durumu görüp yazmışlar gibi..

Doktorunu degistir, kesinlikle iyi bir tedavi alman lazim. Yanlis anlama beni tabi ki de normal sindirememen AMA bu kadar da degil. Sürekli ayni konular aciyorsun. Bazi seyleri icinde yasamalisin. Sürekli disa vurman biseyi düzeltmeyecek. Cok hizlisin, kendine daha cok zaman taniman lazim bu tecrübeyi unutmak icin.
Içimde biriktirmekten korkuyorum.
Yaklaşık 14-15 yıl öfke kontrol bozukluğum için tedavi gördüm. Ufacık çocukken biriktirip biriktirip bir volkan gibi patlıyor, eşyaları yıkıp döküyor kimi zaman buna sebep olan insana saldırıyordum.
Çok net hatırlıyorum 6 yaşında çocukken sinirimi bozan teyzemi sözlerimle aglatmistim. Ufacık bir çocukken yani..
Normalde sakin bir kişiliğim var, aşırı duygusalım. Bazı konularda çok hassasım.
Mantıklı bir yanıt arıyorum "neden" soruma. Ondan O yanıt gelmeyecek. Bende yavaş yavaş arındırmaya çalışıyorum bu durumdan. Çoğu gitti azı kaldı.

X