- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
-
- Konu Sahibi limonatakek21
Öksüruge sabah 1 tatlı kaşıgı çörek otu yıyın.Ama bazı durumlarda antıbıyotık sart.Bence altarnatıf tıpı deneyın.Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Minik bir tavada 1 kaşık (dolu dolu değil) tereyağını eritiyorsun hafif kızdırıp yakmadan yarım çay bardağı kadar pekmez ilave edip bir iki de öyle tavada çeviriyorsun bir çimdikte karabiber ve ılıyınca içiyorsun şifa olsun boğaz ağrısına süper çözüm akşamları tekrarlamanı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Batikonla gargara mı valla ilk defa duydum, kim önerdiGeçen gün bişey duydum bir doktor önerisi batikonla gargara yapmak sanırım hoş bir tat bırakmaz ama iyi geliyormuş ben denemedim ama
Arkadaşımın ailesinin doktor Bi tanıdığı Yazdıktan sonra Googleda da arattım orada da gördüm gargara olarak varmışBatikonla gargara mı valla ilk defa duydum, kim önerdi
Siyah turp ta çok etkilide kırmızıda işe yarar mıKüçük bir turpun içini oyup bal ile doldurun bir saat civarı beklesin sonra yeyin. Çok etkili hemen boğazları göğsü yumuşatıyor öksürüğü kesiyor
Bende bildiğimiz baticon zannettimArkadaşımın ailesinin doktor Bi tanıdığı Yazdıktan sonra Googleda da arattım orada da gördüm gargara olarak varmış
Ben bugun cocuklar icin propolis aldirdim esimeMerhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim