- 23 Ağustos 2024
- 230
- 38
- 28
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Kızlar Amh ım 0.23 tü 0.29 oldu ilaçsız amhı artan oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh artınca yumurtalarda artmiyormu cnm ozaman niye artiyorkiBenim 0.30 du 0.90 oldu takviye kullandım ama. Amh artması iyi birşey mi bilmiyorum, yumurta sayısı artmaz diyorlar
Evet malesef. Tüp bebek için özel bi dr a gittim önce femara deneyelim dedi umarım işe yararamh artısı önemli değil. kaldı ki ölçümü bile merkezden merkeze çok değişiyor. yumurta sayısı artmaz. önemli olan da yumurta sayısı zaten
Amh ilacla bile artmaz, laboratuvar farki ya da bakilan gun farkiKızlar Amh ım 0.23 tü 0.29 oldu ilaçsız amhı artan oldumu
Aynı hastanede kan testi vermiştim, bilmiyorumAmh artınca yumurtalarda artmiyormu cnm ozaman niye artiyorki
inşallahEvet malesef. Tüp bebek için özel bi dr a gittim önce femara deneyelim dedi umarım işe yarar
Ama amh fsha bakarak bana konuştular alttanda baktı adetin 2. Günü El: düzgün düzenli Bo: 3 Af Lo: 2 af 1 tanesi 13 mm Df ne oluyoramh artısı önemli değil. kaldı ki ölçümü bile merkezden merkeze çok değişiyor. yumurta sayısı artmaz. önemli olan da yumurta sayısı zaten
Adetin 2. Günü El: düzgün düzenli Bo: 3 Af Lo: 2 af 1 tanesi 13 mm Df ne oluyor cnm özelde doktor yumurtalıkların iyi durumda demişti devlette bu değere bakılarak menepoz başlangıcı gözüküyor dendi anlamadım Amh 0.29 fsh 13.4Aşkım onemli olan ultrasonda görünen yumurta sayın.. ve bu maalesef artan bir şey değil belki aydan aya değişiklik gösterebilir sadece
Laboratuar farkı ozaman bana menepoz başlangıcı gibi gözüküyor dedilerAmh ilacla bile artmaz, laboratuvar farki ya da bakilan gun farki
o ne demek bilmiyorum. amh düsük, fsh yüksekse yumurta sayınız ve sağlıklı gebe kalma sansınız düsük demek oluyor. genelde menapoza yakın olan kadınlarda amh düsük, fsh yüksek olur.Ama amh fsha bakarak bana konuştular alttanda baktı adetin 2. Günü El: düzgün düzenli Bo: 3 Af Lo: 2 af 1 tanesi 13 mm Df ne oluyor
Kafam çok karışık yapacağımı hiç bilmiyorumo ne demek bilmiyorum. amh düsük, fsh yüksekse yumurta sayınız ve sağlıklı gebe kalma sansınız düsük demek oluyor. genelde menapoza yakın olan kadınlarda amh düsük, fsh yüksek olur.
ama 0.200 amh ile hamile kalanlar da var. yani amh yumurta sayısını göstermez. yumurtalar zaten doğduğumuz an belirli bir sayıdadır. ergenlikle birlikte her ay 1-2 yumurta olgunlaşıp atılır menapoza kadar. hiçbir ilaç, tedavi yumurta sayısını arttıramaz cünkü dediğim gibi doğuştan gelir. ilaçlarla ancak yumurta kalitesi arttırılır.
Yuksek ihtimalle oyle ama ben 0,1’le hamile kaldim o yuzden cok takilmayin yumurta gorunuyorsaLaboratuar farkı ozaman bana menepoz başlangıcı gibi gözüküyor dediler
iyi bir doktor bulup onunla ilerleyin. ben 9.31 fsh ile hamile kalabildim. ama benim yumurta rezervim yüksektiKafam çok karışık yapacağımı hiç bilmiyorum
Aa öylemi peki fsh kaçtı sizinYuksek ihtimalle oyle ama ben 0,1’le hamile kaldim o yuzden cok takilmayin yumurta gorunuyorsa
Doğal yollarlamı kaldınız acaba tüp bebekmi şimdi iyi doktor bulmak gerçekten zoriyi bir doktor bulup onunla ilerleyin. ben 9.31 fsh ile hamile kalabildim. ama benim yumurta rezervim yüksekti
doğal yolla kaldım. sağlıkle beslendim bir de spor yaptım.Doğal yollarlamı kaldınız acaba tüp bebekmi şimdi iyi doktor bulmak gerçekten zor
Onu hic hatirlamiyorum, bakilmamis bile olabilirAa öylemi peki fsh kaçtı sizin