İlaçlı rahim filmi gebelik korunmasız ilişki

Rahim filminden sonra gecikme yasayanlar oldu mu ?? belirti asla yok ama test yapmaya çekiniyorum

Merhaba benim doktorum da rahim filmi istedi 9 aylık evliyim benimde bebeğim olmuyo o yüzden istedi ama bende çok korkuyorum nasıl oluyor diye erteliyorum
Bence ertelemeyin kesinlikle çektirin ben çekilirken birşey hissetmedim ama sonrasında çok fazla canım acımıştı salı günü çekildim bugün bile hala kasılmalarım var ama çektiğim acıların güzel sonuçlanacağını düşünerek kendimi inandırıyorum

Bilmiyorum şuan araştırıyorum en kısa zamanda çektircem mecbur İnşALLAH güzel sonuç alırsınız sizde

Ben de çektirdim. Biraz ağrılı oluyor ama anlık bir ağrı acı gibi düşünün. Basınç ve ilaç yakıyor gibi. Sonrasında da biraz devam ediyor azalarak. Gitmeden önce ağrı kesici ve antibiyotik içmenizi söylüyorlar zaten.
çektirin en azından sorun var mı yok mu ona göre hareket edersiniz

Olası çıkan ne gibi sorunlar oluyor bilginiz var mı neye bakıyorlar ne önemli acaba

Merhaba bir arkadaşım hsg yaptırdığı ay hamile kalmış çok şükür dünya güzeli bir çocuğu var maşallah o da tedirgin olmuş senin gibi ama bir sorun olmamış ama yine de tabi ki doktorla konusmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…