İlaçlı rahim filmi gebelik korunmasız ilişki

aytenli20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
2
0
1
24
Kızlar herkese merhaba benim on gün önce rahim filmi çekildi anne olmak istediğim için infertilite tüm testlerim yapıldı eşimde tüm testleri yapıldı ve biz de hiçbir sorun olmayacak söylendi en son İbrahim filmi çekilmem gerektiğini tedaviye bu şekilde başlanması gerektiğini aslında tüm testlerin sorunsuzsa şayet bu tedavi yöntemi olarak da geçiyor muş ve benim rahim filmi çekildi ilaçlı rahim filmi anestezi uygulanmadan çekildi bu baya sıkıntılı bir süreçti benim için ve doktorum bana iki hafta kurmam gerektiğini çünkü ağrı kesici ve antibiyotik kullandığım için gebelik sorunlu bir gebelik olucağını söyledi Ama ben eşimle birlikte korunmasız bir cinsel birliktelik yaşadığını ve çok korkuyorum kısıklarım şu an çok ağrıyor eğer gebe kalırsam çocuğu da bir problem olup olmayacağını çok merak ediyorum bu şekilde gebe kalan sağlıklı gebeliğin yürüten birileri var mı aranızda lütfen bana yardımcı olursa sevinirim son üç günlük ilacım kalmıştı onlarda kullanmayı düşünmüyorum çünkü eğer hamileysen ve antibiyotikten kaynaklı çocuğuma bir zarar gelsin istemiyorum bu şekilde hamile kalan bir çok insan olduğunu duymuştum ama ben doktoruma dinlemedin ve dün korunmasız bir ilişki yaşadım yüksek doğurganlık günümdeydim ve anne olmak istediğim için böyle bir şey yaşadım ve çok korkuyorum bana yardımcı olurmuşsunuz rahmim için bir problem olurmu bu acaba yada bebek için bir problem olurmu ??

Öncelikle bı sakin olun henüz gebe olup olmadiginizi bilmiyorsunuz..velevki gebesiniz olabiliyor bu tarz şeyler bazen o ay içerisinde hamile kalmisizdir hamile olduğunuzu bilmeyiz ama aynı zamanda bı enfeksiyon geçirmisizdir antibiyotik kullanmisizdir..var bu şekilde olanlar ..ben çok zararlı olacağını düşünmüyorum sonuçta bı hafta yada 15 gün falan kullanıyoruz..endişeye gerek yok bence

Çok teşekür ederimmm şadde korkuyorum rahmime bir problem yaşatırmı bu korunmasız ilişki yada hamile kalmışsam bebeğe zararı olurmu

Çok teşekür ederimmm şadde korkuyorum rahmime bir problem yaşatırmı bu korunmasız ilişki yada hamile kalmışsam bebeğe zararı olurmu
Yok rahiminizde sorun olmaz sanırım yada gebeysenizde olmaz yani olmaz inşallah ya dedim ya her ay bilmeden ilaç almış olabiliyoruz bazen sonra gebe kalmışız...aslına bakarsanız bende 25 gün öncesinde kürtaj oldum 15 günlük antibiyotik yazmıştı doktor kürtajdan sonrada ilişkiye girmeyin falan diyolar cogu kişi fakat bizim doktor demedi bı hafta beklersiniz yeter dedi bizde korunmadik bide 15 gün antibiyotik aldım..bilmiyorum belki her doktor farklı dusunuyo..siz stres yapmayın hiç rahiminiz zarar gormemistir gebeysenizde sağlıklı olur inşallah..iyi düşünün iyi olsun hersey

bana doktorum anestezili rahim filmi çektirdiğim ay iğne tedavisine devam ettirdi ve korunmama gerek olmadığını söyledi. sorun olacağını sanmıyorum eğer gebeyseniz. umarım gebeyseniz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Bende 2 gün önce ilaçlı rahim filmi cekindim . Doktorum ağrı kesici vermişti ama içmedim sadece verdiği antibiyotik kullandım. Bana korumayın gibi birşey söylemedi ne zaman tekrar geleceğimi sorduğum da adet olursanız tekrar gelirsiniz dedi rahim filmi sonrasında gebe kalma intikali yüksek bunu düşünerek böyle söylediğini umuyorum bide ayrıca film sonrası amh kan testi alındı sonucu 1 hafta sonra çıkacak bekliyorum

Siz ne zamandir gebelik istiyorsunuz acaba ben 2 aydır deniyorum rahim filmi için erken mi sizcd

doktor gereksiz panik yapmış sizi. verdiği antibiyotik yüzde 99 B sınıfı antibiyotiktir ki bunu gebeler bile içiyor hiç bir zararı yok, hsg den sonra çoğu doktor antibiyotik veriyor ve korunma önermiyor. regl gecikene kadar içilen ilaçların da bi zararı olmayacağını söylüyorlar. bence endişelenme boşuna

Siz ne zamandir gebelik istiyorsunuz acaba ben 2 aydır deniyorum rahim filmi için erken mi sizcd
Eğer yeni denemeye başladıysanız önce ovulasyon testlerini denemenizi öneririm henüz erken bence biz bir buçuk senedir deniyoruz bir çok test sonrası rahim filmine bakıldı

canım bende pazartesi rahim filmi çekildi yumurtlama günümdü dr bugün birşey yapma yarın ilşki olabilir dedi bende antibiotik ve ağrı kesici öncesinde içmiştim antibiotikte hala kullanıyorum 5 gün oldu dr bana olursa sorun olmaz demişti yarında içip bırakıcam antibotiği siz hangi hastanede çekildiniz

Merhaba ben 3 yıldır çikolata kisti ile savaş veren biriyim.2 yil önce 2. Bebek istedik ve korunmayı bıraktık 2 yıldır olmadı çok gittim dr a ve en son hsg çektirmemi istedi.3 gün önce anestezili hsg çektirdim 3 gun ilişki olmasın ve sonrası 1 ay korunmam gerektiğini söyledi.çünki rahim fazla radyasyona maruz kaldı riske atmayalım dedi.dr umu dinlemekten yanayım.Hakkimizda hayırlısı olsun

Anestezisiz rahim filmi çektiren arkadaşlar nasıl geçti ?
Çektirdiğiniz yere göre değişiyor . Ben 1 ay önce çekildim hiç acı yada ağrı hissetmedim normal bi muayene gibiydi . Sadece içeriye sıvı verildiğinde kasıklarınızda hafif adet sancısı oluyor ve anlık bitiyor . Bende cok korkarak girdim ama sadece 2-3 dk sürüyor

Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu

Eklentiler

• IMG_20210507_001352.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 152
sogukpnar

Merhaba benim doktorum da rahim filmi istedi 9 aylık evliyim benimde bebeğim olmuyo o yüzden istedi ama bende çok korkuyorum nasıl oluyor diye erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…