- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Rica ederim Can'ımTeşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim Can'ımTeşekkürler
Alti ayda bir ne icin cektiriosun merak ettim ya, ozel degilse. Ben bi kere yaptirdim doktorum bida kontrol icin bile istemiyor, cok radyasyon yagiyo diyemi ne
Gercektende internette oyle yaziyor, pahali diyemi cok sikMerhaba öncelikle herkese bayanlar bende Emar teknisyeniyim size şunu söyleyebilirim o yan etkiler çok nadir görülüyor 10 hastada 1 yada 2 sinde ve korkulacak hiç birşey yok zaten hastanede ve sağlık Ekibinin kontrolü altındasınız mr de verilen ilaç bizim görüntü almamızı kolaylaştırıyor detaya inmemizi sağlıyor korkulacak bir durum yok ortada
Bir başka konu ise emar radyasyon yaratmıyor hamile bayanlar da dahil olmaz üzere Çek'im yapılmaktadır. Röntgen tomoğrafi ve memografi Panaromik röntgen (diş röntgeni ) çekimlerinde radyasyona maruz kalıyorsunuz mr içlerinde en sağlıklısı ve en detaylısıdır bilgilerinize sağlıklı günler herkese
gecmis olsun canim, benim doktor niye yaptirmiyo acaba ya. Internetten baktim radyasyon degil manietik enerjimi ne varmis, onunda oyle radiasyon gibi kotu etkisi yokmusSyringohodromyeli'm var cnm. yani omiriligimde hafif sivi var. artis oluyormu diye kontrol ediyoruz. artmiyor cok sukur. Mr da radyasyon yok cnm.
Bol bol yoğurt tüketinMerhabalar hamile olduğumu bilmeden 3 haftalıkken ilaçlı emar çekildim çok korkuyorum bu durum bebeğime zarar verirmi lütfen cevap verin