• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaçlı MR

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.852
2.148
333
Merhaba hanımlar,
Nişanlım haftaya ilaçlı mr çekilecek.Böbrek damarlarına bakılacak daralma var mı diye.Netten biraz araştırdım epey bi yan etkisi oluyomuş uyuşukluk,baş dönmesi,hissizlik,kendine gelememe gibi.Daha önce kendisi yada yakını ilaçlı mr çektirenler deneyimini paylaşabilir mi?

Ben cektirdim .Beyin mr .İlacli ilacsız hicbisey olmuyo .
Esimde böbreklerinden cektirmisti kendi gitti geldi ,arabayi kullandı .Bisey olmadı.

ılaçlı nasıl oluyor ki ?? ben mr hep ilaçsız çektirdim ... ben tomografiyi ilaçlı olanı var diye duymuştum... hakikatten merak ettim ilaçlı olanı nasıl yapılıyor bilen varsa paylaşabilir mi ???

Ben de polikistik over için ilaçlı emar cektirmistim. İlaç sıkılırken soğuk soğuk hissediyorsun hafif bir karincalanma oluyor sonra kısa sürede geçiyor. Çok zor birşey değil endişelenme canım. Geçmiş olsun nişanlına da

Bisi olmuyor,bende cok defa cektirdim ,iciniz rahat olsun

Ben 6 ayda bir çekiliyorum canım ilaçlı mr. Hiç bir etkisi yok. İlaç dedi,ğinde sıvı bir madde aslında damarların vs daha belirgin görünmesi için.

Çektirdim, bir sorun olmadı.
Onlar sadece nadir de olsa ihtimallerdir.

Eşimde beyin omurulik çektirmişti pek bi etkisi olmadı fiziksel olarak ama eminim vücuduna kötü etkileri olmuştur.

Merhaba hanımlar,
Nişanlım haftaya ilaçlı mr çekilecek.Böbrek damarlarına bakılacak daralma var mı diye.Netten biraz araştırdım epey bi yan etkisi oluyomuş uyuşukluk,baş dönmesi,hissizlik,kendine gelememe gibi.Daha önce kendisi yada yakını ilaçlı mr çektirenler deneyimini paylaşabilir mi?
Birşey olmuyor evham yapıp kendinizi üzmeyin kardeşimde çektirdi böbreklerinden bir sorun olmadı.

Merhaba hanımlar,
Geçen ay ben de ilaçlı mr çektirdim. Hiç bişeycik olmadı. Korkmayın. Ki benim alerjim de var ilaçların çoğuna.

Merhaba hanımlar,
Ben canım hiçbir yan etkisi olmadı korkmayın rabbim şifa versin

ılaçlı nasıl oluyor ki ?? ben mr hep ilaçsız çektirdim ... ben tomografiyi ilaçlı olanı var diye duymuştum... hakikatten merak ettim ilaçlı olanı nasıl yapılıyor bilen varsa paylaşabilir mi ???
Damarlar belli olsun diye ilaç veriyolarmış mr da damarlar mavi görünüyomuş.

İlaçlı ilaçsız çektirdim kendim gittim geldim bişey olmadı.
Koldan şırınga ile iğne yapılıyor. Hamile değilsen bi sorun olmuyor :KK66:

Ben 6 ayda bir çekiliyorum canım ilaçlı mr. Hiç bir etkisi yok. İlaç dedi,ğinde sıvı bir madde aslında damarların vs daha belirgin görünmesi için.
Alti ayda bir ne icin cektiriosun merak ettim ya, ozel degilse. Ben bi kere yaptirdim doktorum bida kontrol icin bile istemiyor, cok radyasyon yagiyo diyemi ne

Merhaba öncelikle herkese bayanlar bende Emar teknisyeniyim size şunu söyleyebilirim o yan etkiler çok nadir görülüyor 10 hastada 1 yada 2 sinde ve korkulacak hiç birşey yok zaten hastanede ve sağlık Ekibinin kontrolü altındasınız mr de verilen ilaç bizim görüntü almamızı kolaylaştırıyor detaya inmemizi sağlıyor korkulacak bir durum yok ortada

Bir başka konu ise emar radyasyon yaratmıyor hamile bayanlar da dahil olmaz üzere Çek'im yapılmaktadır. Röntgen tomoğrafi ve memografi Panaromik röntgen (diş röntgeni ) çekimlerinde radyasyona maruz kalıyorsunuz mr içlerinde en sağlıklısı ve en detaylısıdır bilgilerinize sağlıklı günler herkese :KK66:

Merhaba öncelikle herkese bayanlar bende Emar teknisyeniyim size şunu söyleyebilirim o yan etkiler çok nadir görülüyor 10 hastada 1 yada 2 sinde ve korkulacak hiç birşey yok zaten hastanede ve sağlık Ekibinin kontrolü altındasınız mr de verilen ilaç bizim görüntü almamızı kolaylaştırıyor detaya inmemizi sağlıyor korkulacak bir durum yok ortada

Bir başka konu ise emar radyasyon yatmıyor hamile bayanlar da dahil olmaz üzere Çek'im yapılmaktadır. Röntgen tomoğrafi ve memografi Panaromik röntgen (diş röntgeni ) çekimlerinde radyasyona maruz kalıyorsunuz mr içlerinde en sağlıklısı ve en detaylısıdır bilgilerinize sağlıklı günler herkese :KK66:
Teşekkürler

Back