ilaçlı MR

tuzlu erik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
19
2
29
Kızlar Merhaba,

Artık çocuk düşünmeye başladığım için rutin kontrollerime gittim, doktor da garanti olsun diye ilaçlı rahim mr'ı istedi.
2-3 haftadır korunmayı bırakmıştık. Reglime daha 10 günden fazla var,acaba aksi bir şey olur mu ?
Rahim mr'ı nasıl çekiliyor ? İnternete baktığımda pelvik mr diye de bir şey çıkıyor, kafam karıştı.

Kızlar Merhaba,

Artık çocuk düşünmeye başladığım için rutin kontrollerime gittim, doktor da garanti olsun diye ilaçlı rahim mr'ı istedi.
2-3 haftadır korunmayı bırakmıştık. Reglime daha 10 günden fazla var,acaba aksi bir şey olur mu ?
Rahim mr'ı nasıl çekiliyor ? İnternete baktığımda pelvik mr diye de bir şey çıkıyor, kafam karıştı.
Canım merhabalar tam konu açıcaktım senin postunu gördüm tesadüfen 😇 konuya gelecek olursam aynı durumdayız diyebilirim daha önce bi düşüğüm oldu uterün rüptür teşhisi konulmuştu , aylar geçtikçe rahmimde sıvı birikmesi oldu 3 defa temizledi doktorlar ama gel gelelim 10 aydır korunmasız devam ediyoruz eşimle ama bir türlü gebe kalamıyorum , kasık ağrılarım regl gecikmelerim rahimden zonklamayla başlayıp anüse kadar vuran şiddetli ağrılar vs vs perşembe günü doktora gittiğimde benden ilaçlı MR istemiş nasıl oluyor ne oluyor ne yapıyorlar emin değilim bilgi sahibi olan biri varsa şayet aydınlatabilir mi bizi 🤲🏻😇😔

X