Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ilk defa ilaçlı alt batın MR gireceğim panik oldum daha önce giren var mı? Kac dakika sürüyor kıyafetler çıkartılıyor mu? Kolay bi islem mi bilgisi olan var mi evham yaptım çokkkk
Kızlar ilk defa ilaçlı alt batın MR gireceğim panik oldum daha önce giren var mı? Kac dakika sürüyor kıyafetler çıkartılıyor mu? Kolay bi islem mi bilgisi olan var mi evham yaptım çokkkk
Metal parçası olmayan kıyafetlerle girebilirsiniz dikkat ederek giyinirseniz bir şey çıkartmanız gerekmez
20 dk falan sürüyor
Beni rahatsız eden şey yüksek ses olmuştu tak tak tak ses olacak korkmayın
Bir de makineden içeriye girmeden gözlerinizi kapatırsanız kapalı alanda olduğunuzu hissetmezsiniz hiç gözünüzü açmayıp uyku moduna geçmeye çalışın
Geçmiş olsun
Metal parçası olmayan kıyafetlerle girebilirsiniz dikkat ederek giyinirseniz bir şey çıkartmanız gerekmez
20 dk falan sürüyor
Beni rahatsız eden şey yüksek ses olmuştu tak tak tak ses olacak korkmayın
Bir de makineden içeriye girmeden gözlerinizi kapatırsanız kapalı alanda olduğunuzu hissetmezsiniz hiç gözünüzü açmayıp uyku moduna geçmeye çalışın
Geçmiş olsun