İlaçlı alt batın MR??????

sayori00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
8
0
1
27
Kızlar ilk defa ilaçlı alt batın MR gireceğim panik oldum daha önce giren var mı? Kac dakika sürüyor kıyafetler çıkartılıyor mu? Kolay bi islem mi bilgisi olan var mi evham yaptım çokkkk

Ben tomografi çekildim. Mr da aynı olur mu bilmiyorum ama benim 2 dk sürmüştü ve kıyafetle girmiştim. Ama yazın olduğu için elbise giymiştim

Ben tomografi çekildim. Mr da aynı olur mu bilmiyorum ama benim 2 dk sürmüştü ve kıyafetle girmiştim. Ama yazın olduğu için elbise giymiştim
Mr uzun sürüyor dediler bir de komple giriyormussun sanırım o kapali alan hissi çok kötü

Kızlar ilk defa ilaçlı alt batın MR gireceğim panik oldum daha önce giren var mı? Kac dakika sürüyor kıyafetler çıkartılıyor mu? Kolay bi islem mi bilgisi olan var mi evham yaptım çokkkk
Metal parçası olmayan kıyafetlerle girebilirsiniz dikkat ederek giyinirseniz bir şey çıkartmanız gerekmez
20 dk falan sürüyor
Beni rahatsız eden şey yüksek ses olmuştu tak tak tak ses olacak korkmayın
Bir de makineden içeriye girmeden gözlerinizi kapatırsanız kapalı alanda olduğunuzu hissetmezsiniz hiç gözünüzü açmayıp uyku moduna geçmeye çalışın
Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim 20dk falan sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…