- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Benim sevgili doktorum bana bugün 4 kutu yazdı,yarın zam geliyor fiyatlar artacak dedi,zaten 100 küsür lira tanesi,gelen zamla 126-130 civarı olacak. Gelen zamlar da hiç az değil yani. Ayrıca seçimden sonra yine zam yapılacakmış. Ne diyeyim ki,hastaneye ayrı para,eczaneye ayrı para,muayene parası ilaç vs derken özele gitmek daha karlı.Valla gidip sağlık ocağına yazdırmıyorum artık daha çok para ödüyoruz bide zam hekatkı payları çok fazla bir iki sefer hastaneye gidiyoruz eczaneden bi katkı payı çıkıyor hey maşallah
Bu arada geçen eczaneye gittim,geçmiş dönemden 180 lira muayene parası çıkarttı,öhh dedim ödemedim,ödemem.toplasan 8 defa gitmedim hastaneye hemen 180 lira kilitlemeye kalktılar.Valla gidip sağlık ocağına yazdırmıyorum artık daha çok para ödüyoruz bide zam hekatkı payları çok fazla bir iki sefer hastaneye gidiyoruz eczaneden bi katkı payı çıkıyor hey maşallah
Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler.Eskiden ilaç yoktu siz de hiçbir seyi beğenmiyorsunuz
Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler.
Hakettiler,o yüzden banane.
Sen elinde poşetle ucuz sebze kuyruğu beklerken Londra'da yaşayan insanlar seni kıskanıyor,daha ne istiyorsunAman ne güzel. Zaten çok ucuza geliyordu iyi oldu bu zamlar
İyi güzel diyorsun da e arada bizde kaynıyoruzo zaman ne diyoruz, allah beter etsin
Kurunun yanında yaşta yanmayaydı,iyiydi. Ama olsun,Allah beter etsin.o zaman ne diyoruz, allah beter etsin
Kıskandırmak bizim işimizSen elinde poşetle ucuz sebze kuyruğu beklerken Londra'da yaşayan insanlar seni kıskanıyor,daha ne istiyorsun
Ulan videoya bakBu arada geçen eczaneye gittim,geçmiş dönemden 180 lira muayene parası çıkarttı,öhh dedim ödemedim,ödemem.toplasan 8 defa gitmedim hastaneye hemen 180 lira kilitlemeye kalktılar.
Bu arada şunu da şuraya iliştireyim azıcık gül
He ya her seye sikayet ediyorlar bir seyi de begensinlerEskiden ilaç yoktu siz de hiçbir seyi beğenmiyorsunuz
Evet aynen hep şikayet hep şikayetHe ya her seye sikayet ediyorlar bir seyi de begensinler
kuyruga girmek istemeyen pahaliya alsinay bu ilac konusuymus hatlar karisti
keşke t...hot stoklasaydım, gripken en yakın dostum
Nane limon stokla diyeceğim de malum limonun kilosu 6 tlkeşke t...hot stoklasaydım, gripken en yakın dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?