İyi akşamlar kızlar.İki buçuk ay önce doğum yaptım. Doğum yapmamla kabus başladı diyebilirim. Çok stresli günler geçirdim. Yaşadığım stres önce atlattığım dediğim panik atak rahatsızlığını tetikledi çok sık atak geçirmeye başladım hastalığım doktorumun teşhisiyle ve deyişiyle berbat bi durum olan yaygın anksiyete bozukluğuna evrilmiş. İlk günlerde bilinç bulanıklığı ve fiziksel şikayetlerim vardı. Asıl kabus ilaçlarımla başladı. Selectra 25 mg artı rexapin 2.5 mg kullanıyorum. İlaçlar etkisini gösterdiğinden beri kendimi bu dünyada değil gibi hissediyorum. Robot gibiyim. Sanki oraya buraya savruluyorum. Duygularım yok oldu insan evlatlarına bile sevgi duyamazmı saf saf bakıyorum çocuklarıma. Sinirlenmem gereken yerde sinirlenemiyorum. Evet iyileşmek istiyorum ama ben böyle de yaşamak istemiyorum. . Kendi bedenime ve ortama yabancı gibiyim. Kendimi delirmiş gibi hissediyorum ve çok korkuyorum. Bunların hepsi ilaçlardan sonra oldu. Çok daha kötü oldum. Benim durumumu yaşayan arkadaşlar varmı?