Ilaclarimi napayim

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Burayi mesgul ediyorum belki ama siz cok iyisiniz baska yerde forumlarda yardim bulamiyorum ben simdi ailemi ikna ettim doktoru degistiriyoruz 1.5 ay sonra gidicem ben simdi eski doktorumun verdigi ilaclari napayim iceyim mi doz arttirmisti oyle mi yapayim birakayin ni

Bu ciddi bi konu sonuçta kimsenin hayati bi konuda müdahale etme hakkı olmamalı kolay kolay insanlar bu yüzden yıllarca tıp okuyor.
Ama sen buna karar verebilirsin senin hayatın eğer ilacı kesince azaltınca bi fark göremiyorsan devam etmek anlamsızdır,ama durumun kötüye gidiyorsa o zaman kullanmaya devam etmelisin.

Konunun öncesini bilmiyorum.
Antidepresansa eğer bahsettiğiniz ilaçlar öyle pat diye bırakılmaz her ilaç.
Doz değişikliği yapmadan devam edin en azından.

Yeni bir doktora gitmek icin neden o kadar zaman bekliyorsunuz? İlle beklemek zorundaysaniz ilaclari oyle pat diye birakmayin,cok zarari olur size. Kullanmaya devam edin, yeni doktorunuza da ona gore bilgi verirsiniz

Yeni bir doktora gitmek icin neden o kadar zaman bekliyorsunuz? İlle beklemek zorundaysaniz ilaclari oyle pat diye birakmayin,cok zarari olur size. Kullanmaya devam edin, yeni doktorunuza da ona gore bilgi verirsiniz
Para icin

Back
X