- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Bana uygun olan herkese açık yazışmakBir bipolar olarak sana hemen beni tedavi eden listeyi paylasauim ve doktorunla paylaş
Öncelikle sevdiğin ya da ilgi duyduğun şeyi yapmakla başla sonra seksen tane doktor gezdikten sonra tedavimi başarılı kilanilac listesini vereceğim mesaj at bana
Peki doktorunuza danışarak alın bu ilaçların dozunu doktor ayarlacakBana uygun olan herkese açık yazışmak
E doktor niye yazması bu ilaçları bana.Peki doktorunuza danışarak alın bu ilaçların dozunu doktor ayarlacak
Lithuril
Zedprex
Tofranil
Rexapin
Lithuril neye gore kullaniyorsunuz ? Kan da bakildimi seviyesine eksik ise bipolar ataklarını yaşarsınız ayrıca şuan depresif dönemdesiniz tofranil ve rexapin bunu halecek zedrex ise duygu durum düzenleyici hayata daha olumlu bakmanızı sağlıyorE doktor niye yazması bu ilaçları bana.
Ben şu an lithuril ve aripa kullanıyorum.
Bu ilaçlarla ders çalışabilecek miyim şimdi?
Kan düzeyine bakıldı günde 2 doz alıyorum lithuriliLithuril neye gore kullaniyorsunuz ? Kan da bakildimi seviyesine eksik ise bipolar ataklarını yaşarsınız ayrıca şuan depresif dönemdesiniz tofranil ve rexapin bunu halecek zedrex ise duygu durum düzenleyici hayata daha olumlu bakmanızı sağlıyor
Sabah ve akşam dimi gayet yeterli ama doktorunuza bi danışınKan düzeyine bakıldı günde 2 doz alıyorum lithurili
Şu durum bipolardan mi kaynaklı?Lithuril neye gore kullaniyorsunuz ? Kan da bakildimi seviyesine eksik ise bipolar ataklarını yaşarsınız ayrıca şuan depresif dönemdesiniz tofranil ve rexapin bunu halecek zedrex ise duygu durum düzenleyici hayata daha olumlu bakmanızı sağlıyor
Arkadaşlar benim kafam normal çalışmıyor bence.sınava hazırlanmazsan sana bakacak ailen var mı ailen ne diyor ayrıca 2 ay çok uzun değil mi genelde ayda haftada bir gidilir
Tabiri caizse ortada kalıyorumArkadaşlar benim kafam normal çalışmıyor bence.
NE bir zorunluluk hissediyorum ders çalışma konusunda ne de bir azim
İlacın etkisinin kıtaya çıkması içindir herhalde 2 ay.sınava hazırlanmazsan sana bakacak ailen var mı ailen ne diyor ayrıca 2 ay çok uzun değil mi genelde ayda haftada bir gidilir
canım ben de bipolarım çevremde çok fazla var bipolar borderline hepimiz de bir şekilde okuduk ettik okumak en kolayı asıl zor iş hayatı. ailen ne diyor? sana çalışma etme diyorlar mı ihtiyaçlarını karşılıyorlar mı? ilerde sana git ise gir derler miArkadaşlar benim kafam normal çalışmıyor bence.
NE bir zorunluluk hissediyorum ders çalışma konusunda ne de bir azim
normal terapi alİlacın etkisinin kıtaya çıkması içindir herhalde 2 ay.
Ailem biz sana illaki şunu yap diyoruz demiyor anlayislilarcanım ben de bipolarım çevremde çok fazla var bipolar borderline hepimiz de bir şekilde okuduk ettik okumak en kolayı asıl zor iş hayatı. ailen ne diyor? sana çalışma etme diyorlar mı ihtiyaçlarını karşılıyorlar mı? ilerde sana git ise gir derler mi
Önerdiğin bir psikolog var mi?normal terapi al
Siz bipolar misiniz?İlaç tedavisinin yanında psikoterapi almanız iyi olacaktır. Görüşmeler daha sık oluyor. Ayrıca, ilaç konusunda sadece doktorunuzdan tavsiye alın.
yok kendin araştırıp bulabilirsin yaşadığın şehirde olan online olan bir sürü var. bence içten içe başarısız olacağını bildiğin için hiçbir şey yapamıyor olabilirsin. netlerini gördükçe vs. kimse sana bu bipolar bu anksiyeteli diye yaklaşmayacak ailenin bile bir sabrı var çünkü. çevrendekileri görünce ilerde de pişman olacaksın bu gidişte. ağır dikkat eksikliği olan otizmli olan bir sürü insan var onlar bile başarıyorÖnerdiğin bir psikolog var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?