• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlacın Yan Etkisi

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.724
4.450
103
31
Doktorum reflü için mide hapı vermişti.Yan etkisinde kabızlık da var.Afedersiniz oturamiyorum comelirken ağrı yapıyor.Wc ye çıkamadım.Eczaneye gittim kapalı olduğunu unutup.Surekli hareket ettim bol su içtim yoğurt keten tohumu bal tükettim.Karnima sıcak su koydum havluya sarıp.Bana mısın demedi 2 gündür geçmiyor.Makat bölgemde ağrı var.
Basur olabilir miyim ? Ama kanamam veya kaşıntım yok.Mide ilacını yarıda kessem olur mu ?

Bi kilo kayisi + 2 litre su kombosu yap o zaman bebiş.
Geçen hastaneye gittim öksürükten randevulu hastayken birsuru bekledim sonuçlar hemen çıkmasına rağmen yarına kaydı.Tekrar gittim abartmıyorum sonuç için 15 20 hasta vardı.2 saate yakın bekledim.İlac içmekten de nefret ediyorum.Yaz geldi bu sene ben evden çıkamadım sürekli hastayım.

Doktorum reflü için mide hapı vermişti.Yan etkisinde kabızlık da var.Afedersiniz oturamiyorum comelirken ağrı yapıyor.Wc ye çıkamadım.Eczaneye gittim kapalı olduğunu unutup.Surekli hareket ettim bol su içtim yoğurt keten tohumu bal tükettim.Karnima sıcak su koydum havluya sarıp.Bana mısın demedi 2 gündür geçmiyor.Makat bölgemde ağrı var.
Basur olabilir miyim ? Ama kanamam veya kaşıntım yok.Mide ilacını yarıda kessem olur mu ?
İki günlük kabizla bence bunca şey yaşanmaz. İki gün çıkamadım diye hemen kabız da olmazsın. Psikolojik senin.

Egilimli yuksek olan reflu yastiklarindan kullaniyor musun? Ben de hamilelik sonrasi siddetli reflu olmustu saat basi ilac icmeden duramiyordum. o yastik ciddi iyi gelmisti. Bi de aksam yatmadan 3-4 saat once bisey yeme.

Egilimli yuksek olan reflu yastiklarindan kullaniyor musun? Ben de hamilelik sonrasi siddetli reflu olmustu saat basi ilac icmeden duramiyordum. o yastik ciddi iyi gelmisti. Bi de aksam yatmadan 3-4 saat once bisey yeme.
Reflü sikayeti yasamiyorum.Ama mide ilacı bir aylık vermiş doktor içmeyi biraksam mi yan etkisinde kabızlık var daha önce çok nadir kabız oldum genelde ishal olurum ben.Su icerim kendime bakarım geçer ama ne yaptıysam egzersiz su içtim hafif şeyler yedim.Gecmiyor.İlac içmeyi biraksam mi.Agustos ta tomografi ye giricem.

Mercan köşkü alın aktardan
Tum gun icın üç bardak dıyelım toplamda.

İshal olursun dırekt
Oh mis

Mercan köşkü alın aktardan
Tum gun icın üç bardak dıyelım toplamda.

İshal olursun dırekt
Oh mis
Birde benim makatimda ağrı var babama dedim mecbur ama evde ne yemek yapabildim ne bulaşık yıkadım tezgahta duruyor bulasiklar ayakta sabit duramadim ağri girdi.Birde arkadaşıma hemen basur olmussun dediler.Kanamam yada kaşıntım yok.

Back