Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ilac kullaniyor musunuz ne icin kullaniyorsunuz ve kac tane? ben psikolojik iki hap ve yemeklerden sonra gaz oluyor onun icin kullaniyorum stresten oldu sanirim
Kizlar ilac kullaniyor musunuz ne icin kullaniyorsunuz ve kac tane? ben psikolojik iki hap ve yemeklerden sonra gaz oluyor onun icin kullaniyorum stresten oldu sanirim
Mümkünse ilaç tüketmemeye çalışıyorum ama şu an ciddi soğuk algınlığına sebebiyle antibiyotik başladım , stresten şişkinlik için evet haplar var ama çok kendini bağlama yani yoksa uzun süreli kullanımda farklı yan etkiler ortaya çıkabilir
Mümkünse ilaç tüketmemeye çalışıyorum ama şu an ciddi soğuk algınlığına sebebiyle antibiyotik başladım , stresten şişkinlik için evet haplar var ama çok kendini bağlama yani yoksa uzun süreli kullanımda farklı yan etkiler ortaya çıkabilir
Canim ben ilac kullanmayinca yataktan cikamiyorum malesef. Kullanmak zorundayim yani. Ama faydasini goruyorum daha mutluyum. Ama uzun vadede ne gibi zararlari olur bilmiyorum