• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç

ben bana birisi kullanın desin demiyorum zaten kullanan ve faydası olan arkadaş ne tür yol izledi öğrenmek niyetindeyim bu ilacıda endokrin vermiyor. o nedenle kullanan var mı diye merak ettim
Aa pardon eczaneden "ben bir kutu şundan alacağım" diyerek alabiliyorsunuz diye bunu hastalarında tedavi olarak kullanmaya karar verme yetkisi olan hekimi gözardı mi edelim?
Soruma cevap vermediğinize göre amacınız sağlıklı değil kolay kilo vermek.
Kolay gelsin.

Tüp mide ameliyatı işe yaramamış. Bu ilaç mi işe yarayacak?sizin önce beyninizde olayı halletmeniz lazım..yoksa ilaç bittiğinde gene kilo alırsınız...valla kilo vermek ,az yemek ve spordan geçer.ben oturayım,2bardak çay içeyim,ilaç alayım zayıflayayım ..yok öyle maalesef keşke olsa

Tamamda eleştirisel bir konu değil bu soru sordum bir derdimiz var soru sordum kullanmadıysan kullanmadım önermem dersin eleştiri yapmanı gerektiricek bir konu değil bu. Hemde dont like ile herneyse teşekkürler yinede

Selamlar hanımlar

Saxenda ilaç kullanamin aranızda var mı? ciddi kilo veren var mı?

kilo sorunum var ve her yolu denedim olmuyo 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Kesinlikle tavsiye etmiyorum şeker hastalarına verilen bi ilaç çevremde iki kişi kullandı kilo verdirmesi mide bulantısı halsizlik kusma şeklinde olup yemek yiyemiyorsunuz amaa 10 kilo verdiyseniz bırakınca 20 kilo olarak geri geliyor malesef

Aa pardon eczaneden "ben bir kutu şundan alacağım" diyerek alabiliyorsunuz diye bunu hastalarında tedavi olarak kullanmaya karar verme yetkisi olan hekimi gözardı mi edelim?
Kolay gelsin.
Bir yanlislik var bence eczaneden alamiyorsun recetesiz ve cok pahali kurula giriyorsun falan kobu sahibi baska vir ilac ile mi katistiriyor acaba cunku bu igne gobwginw yapiyorsun falan

Kolay gelsin.

nEEE

Bir yanlislik var bence eczaneden alamiyorsun recetesiz ve cok pahali kurula giriyorsun falan kobu sahibi baska vir ilac ile mi katistiriyor acaba cunku bu igne gobwginw yapiyorsun falan
Eczaneden alınabiliyor ama iki üç yıl önce kutusu 800 tl falandı

Öyle de oluyor olması lazım zaten. Ciddi manada hormonal sistemle ilgili bir iğne çünkü. En son reçetesiz satilabilen ama çok pahalı olan bir ilaçtı. İnşallah dediğiniz gibi reçetesiz satılmıyordur.

tüp mide işe yaramadı, spora başlıyorum pandemi girdi heryer kapandı kendimi sinirlenince telkin ediyorum su içiyorum sürekli midem bulanıyor yürğyğş yapıyorum hergün vs vs
Spor için salona ihtiyaç yok. Önemli olan kalori yakmak, kalori açığı oluşturmak. Bence her yolu denemmemissiniz.

Hem yiyeyim hem yuruyeyim diyorsaniz o iş zaten yaş.

İf araştırın bence.

Back
X