• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç

noxanimagus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
357
1.317
28
Selamlar hanımlar

ilaç kullanamin aranızda var mı? ciddi kilo veren var mı?

kilo sorunum var ve her yolu denedim olmuyo 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar hanımlar

Saxenda ilaç kullanamin aranızda var mı? ciddi kilo veren var mı?

Bu tür işlere bulaşmayın, ciddi sağlık sorunu yaşıyor insanlar
Kilo problemi bende de var, 9. takımla diyet yapıp birbirimizi motive ediyoruz iyi oldu, 5 kg verdim
Eğer probleminiz 30-40 kg fazla gibi boyutlardaysa doktor şart, önce neden olduğunu bulmak lazım
Daha hafif bir durumsa biraz iradeyi zorlamakta fayda var ama bu ilaçla zayıflamak doğru bir iş değil, Allah korusun sağlığınızdan olmak var

Selamlar hanımlar

Saxenda ilaç kullanamin aranızda var mı? ciddi kilo veren var mı?

Bana endokrin dr yazmıştı tiroit sorunum da vardi hashimato da mevcuttu icerigini yabanci kaynaklardan araştırınca denek olarak kullanilanlarda tiroit kanseri olusmus sonra bircok sited kullanip 10.15 kilo verip vbırakınca alan olmuş..ben tup mide oldum ama asla tavsiye etmem kacak yasadim

Çay, ilaçla kilo verilmez sağlığa yan etkileri çok fazla. Şunu da belirteyim eğer hormon vb bozukluk kilo vermeye engel hastalığınız varsa onun haricinde sağlıklı beslenip , bol su içip biraz da 15 20dk hareket ederek kilo vermeyeni göremedim henüz. İradesiz misiniz? Yani başlayıp bozuyorsaniz demek ki her yolu doğru denememissiniz , ha ama eğer ki cidden ben sağlıklı beslendim,bol su içtim hareket ettim ona rağmen veremedi diyorsanız o zaman doktora görünün

Bana endokrin dr yazmıştı tiroit sorunum da vardi hashimato da mevcuttu icerigini yabanci kaynaklardan araştırınca denek olarak kullanilanlarda tiroit kanseri olusmus sonra bircok sited kullanip 10.15 kilo verip vbırakınca alan olmuş..ben tup mide oldum ama asla tavsiye etmem kacak yasadim
çok geçmiş olsun düşünceleriniz için teşekkür ederim 🌹🙏

Çay, ilaçla kilo verilmez sağlığa yan etkileri çok fazla. Şunu da belirteyim eğer hormon vb bozukluk kilo vermeye engel hastalığınız varsa onun haricinde sağlıklı beslenip , bol su içip biraz da 15 20dk hareket ederek kilo vermeyeni göremedim henüz. İradesiz misiniz? Yani başlayıp bozuyorsaniz demek ki her yolu doğru denememissiniz , ha ama eğer ki cidden ben sağlıklı beslendim,bol su içtim hareket ettim ona rağmen veremedi diyorsanız o zaman doktora görünün

sanırım iradesizin ondan 🤷🏻‍♀️😞😞😞😞

Hiç duymadım AmA tavsiye etmem. Allah korusun ölümle bile sonuçlanabilir. Kaç kilo fazlanız var? Yaş kaç?

Her yolu denemekten kastınız nedir? Önemli olan her yolu denemeniz değil yolları nasıl denediğiniz.

Bir videoda izlemiştim nerde olduğunu hatırlamıyorum tüp mide olup da sıvıyla beslenme aşamasında çikolatayı eritip içenler oluyormuş. Siz de böyleyseniz normal kilo verememeniz.

Kullanın veya kullanmayın diyemem. Bu endokrinologun karar vereceği bir ilaç. Kilonuzu da bilmiyorum.
Ama her yol dediğiniz mucizevi diyetler, ekmeği kesmek falansa bunlar sayılmaz. Doktor kontrolünden geçip bir diyetisyene gittiniz mi?

Her yolu denemekten kastınız nedir? Önemli olan her yolu denemeniz değil yolları nasıl denediğiniz.

Bir videoda izlemiştim nerde olduğunu hatırlamıyorum tüp mide olup da sıvıyla beslenme aşamasında çikolatayı eritip içenler oluyormuş. Siz de böyleyseniz normal kilo verememeniz.

bunu ilk defa duyuyorum cikolatayı eritipde yemedim. midem cok cabuk iyileşti

Kullanın veya kullanmayın diyemem. Bu endokrinologun karar vereceği bir ilaç. Kilonuzu da bilmiyorum.
Ama her yol dediğiniz mucizevi diyetler, ekmeği kesmek falansa bunlar sayılmaz. Doktor kontrolünden geçip bir diyetisyene gittiniz mi?

ben bana birisi kullanın desin demiyorum zaten kullanan ve faydası olan arkadaş ne tür yol izledi öğrenmek niyetindeyim bu ilacıda endokrin vermiyor. o nedenle kullanan var mı diye merak ettim

Tüp mide ameliyatı işe yaramamış. Bu ilaç mi işe yarayacak?sizin önce beyninizde olayı halletmeniz lazım..yoksa ilaç bittiğinde gene kilo alırsınız...valla kilo vermek ,az yemek ve spordan geçer.ben oturayım,2bardak çay içeyim,ilaç alayım zayıflayayım ..yok öyle maalesef keşke olsa

Back
X