Ilac yan etkisi anorgazmi

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
38
Kizlar selectra yada lustral kullananlar anorgazmi oldu mu? Isteksizlik vb yok ama orgazm olma süresi cok uzuyor 3 haftador kullanıyorum. Evlendigimde de içiyordum ama baya uzun suredir iciyordum ozaman boyle bir sorun yaşamamıştım. 4 senedir içmedim simdi tekrar baslayinca bu yan etkiyi yaşıyorum zamanla düzelir mi? Basina gelen varmi?

Ben 50mg selectra kullandım, ilk zamanlar ciddi kuruluk yaptı, istek sıfıra indi. 1 ayın sonunda kuruluk azalmaya başlamıştı ama isteğin geri gelmesi zaman alabilir

Sizde baska yan etkiyapti mi? Kilo dis sikma vb gibi
Hayır, ilk bir kaç gün aşırı sinir ve uyku yaptı. Yanında kuruluk ve isteksizlik oldu. Sonra hiç ilaç almıyormuş gibi normaldim. Ben selectranın yanında atarax da kullandım. Gece atarax gündüz selectraydı. Diş sıkma tahammülsüzlük ilk günlerden sonra olmadı. Cinsellşkle ilgili sıkıntılar 3hafta kadar sürdü

Cipralex kullanmıştım, ne orgazm olabiliyordum ne seks istiyordum.

Cok sevindim kisa sürmesine bende 3 hafta oldu kullanali ama 25 aliyordum yeni 50 ye yukselttim ondam olabilir diye düşünüyorum.

Evet o ilaçlar gec bosalma yapar bi kac arkadaşımdan biliyorum

Maalesef bazı antidepresanlarda çok tipik olarak böyle sorunlar yaşanıyor. Doktorunuza sormanız lazım, ilacınızı değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…