Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitemım size degıl sızın mesajınızın altına yazdım ama özur dılerımAnladım
Önemli değilSitemım size degıl sızın mesajınızın altına yazdım ama özur dılerım
Evet ya bu nedır. ya
Sitede ilaç temini, satışı yasaktır, istediğiniz ilacın Türkiye'de satışı da yasaktır... ilacı temin etmeme
İlacı temin edemezsiniz yasak reçetesiz alamazsınız ve kürtaj da anne ve bebekte sorun olmadığı sürece ülkemizde yasak boşuna uğraşırsınız.. ilacı temin etmeme
Ve IP adresinizden bulunup şikayet edilirseniz kanuni yaptırımı da olur bılgınıze.. ilacı temin etmeme
zaten oyle ısrar ediyor ki aklıöa bır surı sey gelıyor tovbe yaİlacı temin edemezsiniz yasak reçetesiz alamazsınız ve kürtaj da anne ve bebekte sorun olmadığı sürece ülkemizde yasak boşuna uğraşırsınız
İstedigi kadar ısrar etsin alamaz yasal değilzaten oyle ısrar ediyor ki aklıöa bır surı sey gelıyor tovbe ya
aynen öyleİstedigi kadar ısrar etsin alamaz yasal değil![]()
Arkadaşım o ilacın bulundurulması, temin edilmesi, satılması yasak.Merhaba bu konuda yardımcı olabilirim. İlaçla düşük konusunda
Bana yardım eder misiniz??Merhaba bu konuda yardımcı olabilirim. İlaçla düşük konusunda
Ulaşır mısınız lutfe bir.. temin edebilirim .
İlacı buldunuz mu kullandınız mı bende istiyorum da çok mecburum inanın kiKullandınız mı bu ilacı acaba
Bak arkadaşım temmuzda yakın arkadaşım 2-3drun ısrarına rağmen kürtaj olmak istemedi ilaçla evde düşük yapmanın yolunu aradı bir dr ona ilacı verdi evde içti düşük yaptı sonrasında 1hafta kadar sonra ağır bir kanama yaşayıp şoka girdi iş yerinde acil hastaneye kaldırıldı ve içerde parça kaldığı için zehirlenmiş rahmi kan topu olmuş ölüyordu neredeyse ve apar topar amelıyata aldılar ve rahmini aldılar 5-6haftalık hamıleydı.yani ölümden döndü rahminden oldu.lütfen dr kontrolünde olmayan bir şey yapmayınnnBana yardım eder misiniz??
Bazen insan o kadar mecbur kalıyor inan ki ben tecavüze uğradım tehdit edilerek ve hamile kaldım şimdi yana yakıla ilaç arıyorum yoksa ailem beni öldürecek bulamıyorum doktor vermiyor eczane satmıyor internetten l çok pahalı ve güvenmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 7 haftalık odlu inithar edeceğim sanırım.Bak arkadaşım temmuzda yakın arkadaşım 2-3drun ısrarına rağmen kürtaj olmak istemedi ilaçla evde düşük yapmanın yolunu aradı bir dr ona ilacı verdi evde içti düşük yaptı sonrasında 1hafta kadar sonra ağır bir kanama yaşayıp şoka girdi iş yerinde acil hastaneye kaldırıldı ve içerde parça kaldığı için zehirlenmiş rahmi kan topu olmuş ölüyordu neredeyse ve apar topar amelıyata aldılar ve rahmini aldılar 5-6haftalık hamıleydı.yani ölümden döndü rahminden oldu.lütfen dr kontrolünde olmayan bir şey yapmayınnn
Bu arada dr lada mahkemelik oldular
Ya canm sen diyorsunn ciddimisin.yaa ne diceğimi bilemedim.ama çok tehlikeli hayati bir risk bu.ilacında neler yapabilceğini anlattım hastaneye kaldırılırsan zaten herkes duyar ozaman.kürtaj olmanın bir yolunu bulmalısın;((( ve şikayetçi olmalısın bu senin suçun değill neden hayatınla ödemek zorunda kalasın.sakın intihar gibi bir düşünceye girmeee sakınnBazen insan o kadar mecbur kalıyor inan ki ben tecavüze uğradım tehdit edilerek ve hamile kaldım şimdi yana yakıla ilaç arıyorum yoksa ailem beni öldürecek bulamıyorum doktor vermiyor eczane satmıyor internetten l çok pahalı ve güvenmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 7 haftalık odlu inithar edeceğim sanırım.
Lütfen bana ilaç veya evde düşük yöntemi biliyorsanız söyleyin hastaneye gitmem mümkün değil bu en azından bir şans benim için yoksa ölüm fermanımdırYa canm sen diyorsunn ciddimisin.yaa ne diceğimi bilemedim.ama çok tehlikeli hayati bir risk bu.ilacında neler yapabilceğini anlattım hastaneye kaldırılırsan zaten herkes duyar ozaman.kürtaj olmanın bir yolunu bulmalısın;((( ve şikayetçi olmalısın bu senin suçun değill neden hayatınla ödemek zorunda kalasın.sakın intihar gibi bir düşünceye girmeee sakınn