- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bi devlet hastanesine git sana ilac verirler bebegin buyuk direk kurtaja alacajlarini sanmam kurtaja ihtiyac duyarlar kurtaj daha acisiz sonrasinda hivbirsey olmamis gibi ufak agrilar cekebilirsin ama gecer.kendini bu durumlara koyma kimse sana burdan olac yollamaz mantikli ol ve hastaneye git..Cok korkuyorum ya ilk gebeliğim bide canın cok yandımı
Ben almadım bana hastanede verdiler,hem eczaneler recetesiz satar mı bilmem,benimki hastanede doktor kontrolunde oldu.Merhaba ilac varmı elinizde çok pahalı bir ürün yardımcı olabilir isiniz bnada
Satışı yasak zaten reçeteli de yasak eczanelerde yok. Sadece hastanelerde kullanılıyor.Ben almadım bana hastanede verdiler,hem eczaneler recetesiz satar mı bilmem,benimki hastanede doktor kontrolunde oldu.
Düşük mü yapmak istiyorsunuz ? Tek başınıza tehlikeli yollara başvurmayın doktor kontrolünde olmalıKullandınız mı bu ilacı acaba
Bana ulaşabilir misiniz lütfen yemin etmek istiyorum.. temin edebilirim .
Bana yardımcı olur musunuz.. temin edebilirim .
NeyeLütfen yardımcıolur musunuz
.. ilacı temin etmeme
Bu cevabı bana mı yazdınız acabahanım efendi okudum benı ilgılendırmez ama sacma sapan hareketler sergilıyorsun. ilac yasak satısı farkındasın. demi halen destek bekliyorsun.
1. ilacı doktor veriyor. içiyorsunuz. zaten dısuk gerceklesıyor.
zaten muane sonrası. gerekırse kurtaj olunur
bune ısrar esınızı kaybettinız basınız sagolsun ama. cıttten sacmalık. karnınızda ölu bır bebek ve yasak olan bır ılacı arıyorsunuz.
dusuk ilacını kım istıyorsa ısrarla ona yazdım benBu cevabı bana mı yazdınız acaba
konu sahıbıne yazdım.Bu cevabı bana mı yazdınız acaba
Anladımkonu sahıbıne yazdım.