İlaç ile düşük

Ben senin iyiliğin için söylüyorum internetten ilaç alınmaz. Aldığın şey uyuşturucu madde olur bonzai olur her şey olur anlayamazsın.ki bahsettiğin ilacın satışı yasak. O yüzden söyledim Mune Mune

Cok korkuyorum ya ilk gebeliğim bide canın cok yandımı
Canim bi devlet hastanesine git sana ilac verirler bebegin buyuk direk kurtaja alacajlarini sanmam kurtaja ihtiyac duyarlar kurtaj daha acisiz sonrasinda hivbirsey olmamis gibi ufak agrilar cekebilirsin ama gecer.kendini bu durumlara koyma kimse sana burdan olac yollamaz mantikli ol ve hastaneye git..

Aman hanımlar sakın buradan ilaç ismi vermeyin, böyle ilaçların satışını da yapmayın, Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçları zaten doktor reçete eder, reçete edilmeyen ve bakanlıkça yasaklanan ilaçların kullanımı tehlikelidir, burayı yaşı küçük kızlar da okuyor, bilmeden birilerinin hayatını tehlikeye atmayın lütfen.

.. temin edebilirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
hanım efendi okudum benı ilgılendırmez ama sacma sapan hareketler sergilıyorsun. ilac yasak satısı farkındasın. demi halen destek bekliyorsun.
1. ilacı doktor veriyor. içiyorsunuz. zaten dısuk gerceklesıyor.
zaten muane sonrası. gerekırse kurtaj olunur
bune ısrar esınızı kaybettinız basınız sagolsun ama. cıttten sacmalık. karnınızda ölu bır bebek ve yasak olan bır ılacı arıyorsunuz.

hanım efendi okudum benı ilgılendırmez ama sacma sapan hareketler sergilıyorsun. ilac yasak satısı farkındasın. demi halen destek bekliyorsun.
1. ilacı doktor veriyor. içiyorsunuz. zaten dısuk gerceklesıyor.
zaten muane sonrası. gerekırse kurtaj olunur
bune ısrar esınızı kaybettinız basınız sagolsun ama. cıttten sacmalık. karnınızda ölu bır bebek ve yasak olan bır ılacı arıyorsunuz.
Bu cevabı bana mı yazdınız acaba

mesaj yazan arkadaslara rıca ediyorum ilac ismı yaxılmasın cumku bu platforma herkes katılabiliyor ve kımse bu zarar gormesın. herkese acık cumku.. yası kucuk kızlarımızda okuyor lutfen

Back
X