İlaç ile düşük

yelizklc

F❤️Y
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
62
38
18
Malesef bebeğimi kaybetme riskim var kızlar eğer böyle birşey olursa kürtaj olmak istemiyorum çok krkıyorum ilaçla düşük yapılabiliyormuş diye duydum acaba doğru mu daha önce bu yöntemi kullanmak zorunda kalan varsa bilgi verebilirmisiniz

cnm 10 haftadan büyük olursa .... adlı ilaç ile düşük yaptırılıyor. 10 . h. dan küçükse kürtaj diye billiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakin ben iki kere 4 aylik bebegimi erken dogum yaptim ona ragmen kuretaj a aldilar cunku saglikli olani bu. Hem icerde parca kalmiyor hem de sonrasinda normal adet duzeninize geciyorsunuz. Yani bebegi ilacla dusurseniz bile sonrasinda kurtaj olmaniz en saglikli olani.

yelizklc
Merhaba , öncelikle çok gecmis olsun bende 14. hafta bebegimi kaybetmistim,bana ilac verdiler önce düşsün aşağı diye, biraz sancılı bir sekilde düstü, (korkulacak kadar deil) ,sonrasında da kürtaj ile aldılar.

Cok gecmis olsun..Anladıgım kadarıyla ilacla tamamlanmıyor düsük o zaman neden direk kürtaj yapmıyorlar acaba ?

Cok gecmis olsun..Anladıgım kadarıyla ilacla tamamlanmıyor düsük o zaman neden direk kürtaj yapmıyorlar acaba ?
Canim bebek buyudukce onu rahimden cikartmak rahimde anomalilere sebep olabiliyor. Once bebegi ilac yoluyla dusurtup ya da dogurtup diyelim sonrasinda icerdeki yogun kan dokusunu kanul adi verilen pipet tarzi birseylerle cekiyorlar. Boylelikle rahme zarar verilmemis oluyor.

Ya hatırladığım kadarıyla belli bir haftaya kadar sadece ilaçla oluyor,kürtaja gerek kalmıyor.Belli haftanın üzerinde olunca kürtaj ile temizlemek zorunda kalınıyor ,parça kalır vs diye. Ama dr daha iyi acıkalr.

Merhaba ilac varmı elinizde çok pahalı bir ürün yardımcı olabilir isiniz bnada

Doktora danıştım. Bu ilacı kullanmamı istedi. Ama eczanelerde yok onaylı degılm İş heralde. İnternete satısı var ama hem çok pahalı hem güvenilir degil ne yapcagı mı bilemiyorum... Kullananlar varsa hem fikir danışmak istedim korkuyorum çünkü varsa temin etmek

Doktorun düşük yaptırmak isterse ilacı da verir. Devlet hastaneleri üniversite hastaneleri ölü bebekleri filan bu şekilde düşük yaptırıyor. Lütfen internetten ilaç temin etme işine girişme zarar görürsün.

Bence baska bi doktora git devlet hastanesinde dusuk yaptim ben ilaci kendileri veriyir xaten. Sonrasinda parca kalirsa kurtaja gerek duyabiliyor doktor. Kurtaj oldum sonrasinda bebeklerim buyukdu cunku plasenta parcalari kalmisti..

16 haftalık kalbi durdu... Bna ilacı kendin temin etceksin dediler. İnternet ten 1 günde teslim ediyorlar. Ama cok pahalı. Büyük oldugundan kürtaj gerekebilirmiş. Sen Kacta ne kullandın alttan mı kullandın.

16 haftalık kalbi durdu... Bna ilacı kendin temin etceksin dediler. İnternet ten 1 günde teslim ediyorlar. Ama cok pahalı. Büyük oldugundan kürtaj gerekebilirmiş. Sen Kacta ne kullandın alttan mı kullandın.
Satılmayan ilacı sana temin et demezler ilaç hastanelerde oluyor en geç 12 saatte düşük gerçekleşiyor sonra kürtajla temizliyorlar. Başka bir sıkıntın var bence senin. Kimse karnında ölü çocukla git ilacı temin et demez.

Sen beni tanımıyorsun ben seni yalan soyleyecek bi durum varmı ? Baska sıkıntın var senin ne demek. Güzelce durumumu anlatıyorum. Ben bayılmıyorum hastanede var dediğin ilacı yana yakıla aramaya. Arastırırken buraya denk geldim. Yardım etmeyeceksen yada bu sekilde imalı konusacaksan gerek yok. Ne beni tanıyorsun ne hayatımı. Ben bebegimi öğrendiğim gün eşim vefat etti. Kimse istemedi bebegi ben tek basıma bu bebekle ac kaldım acıkta kaldım yeri geldi bırakmadım. İma ettiğin sey bu ise eger. Eger farklı bir niyetli biri olsaydım imkanım varken cogu seyi yapardım kimseyide kaybetmezdim. Bebeğimle sıkıntım olsaydı. Lütfen konusmalarınıza dikkat edin. Bende hoşnut değilim bu durumdan

Hangi hastaneyse o halde sağlık Bakanlığını ara şikayet et. Satılmayan ilacı temin etmemi istiyorlar de. Olay anında çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…