arkadşalr merhabalar.ben istanbul dan yazıyorum.yaşım 24.eğitimciyim.4 senelik evliyim ve istediğimiz halde henüz çocuğumuz yok.ama olacak inşallah.bu yakınlarda tüp bebek yaptırdık ve şuan Allah ın izniyle hamileyim.hamilelik zor geçiyor ama bunada şükür.
benim elimde tedaviden kalan ilaçlar var onları satmak istiyorum.eczanelerin yarı fiyatına vereceğim.eğer almak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın.
Allah bağışlasın bebeğini canım.Sağlık güvencesi olmayanlar değerlendirebilir.
Yalnız prugon, gonal f gibi bi iğneyse yakın illerdekiler faydalanabilir galiba?
Çünkü gonal f yanında buz torbasıyla taşınıyor,prugon da mı öyle acaba?
hayırlı olsun öncelikle ..ben buaralar dış gebelikle boğuşuyorum 2.mikro denemem için enaz 2ay geçmesi gerekiyomuş bu ay denicek olsaydık memnuniyetle alırdım..bu arada darkinlife ;evet canım buz torbasıyla taşınıyor bu ilaçta haklısın,yakın yerler lazım hatta elden teslimat en iyisi bence...sevgiler
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.evet puregon da gonal f ile aynı seviyede olan ve aynı amaçla kullanılan bir ilaç.ben sosyal güvencesi olmayan arkadaşlara kolaylık olsun diye böyle bişey yaptım umarım iyi olur.Allah hepimizi bütün isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin.bende micro yaptırdım.
merhabalar kızlar bendede gonal f iğne var 1paket açılmamıs eczanenın yarı fıyatına verıcem istanbuldan ısteyenler bana ulasırsa sevınırım ve ayrıca hıc kullanılmamıs bı kutu jelde var
elimde puregon 300 puregon 600 puregon 900 orgalutran 0.25 ovıtrelle250 iğneler var buzdolabında ilk tüpbebek olmadı ben iğneleri aldım allah kendiliğinden verdi bu iğneler herhalde en az 2 defa yeter sanırsam piyasa değeri 3500 lira civarı ben çok cüzi bir fiyata satmak istiyorum iğnerin borcunu ödemek için yarısından da az bi fiyata inşallah alan kardeşimede allah bu mutluluğu yaşatır 05357150971