• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iktisat 4.sınıf türkiye ekonomisi dersi

çalışınca emek verilince geçilecek bir ders fakat geçen yıldan da tecrübeli olarak söylüyorum herkes çok zor diye diye insanın gözü korkuyor,bence fazla kasma kendini,elinden geldiğince çalış mutlaka geçerisn.bu arada ben hala kitap yüzü açmadımmm ,ne yapacağım bende bilmiyorum.inşallah çalışmaya çalışacağım ama hiç çalışasım yokk yaa mezun olsakta kurtulsak artıkkk :(

Son düzenleme:
aysecim seni ekledim ben msnden ama geldimi istek bilmiyorum:31: ben nasıl yetiştircem diye korkarken sen daha kitap yüzü açmamışsın yanii pess tebriklerr =)) evet kesinlikle tarihlere çalışıyorsun çıkmıyor çalışmıyorsun çıkıyor anlamadım gitti =))

canım benm,ben seni ekledim sanıyordum fakat sen adresini yazmamışsın ki,sen beni eklediğine göre mail at ya da msn adresini yaz bende ekliyeyim,senden bana istek gelmedi çünkü :( bu arada,dün sonunda kitap yüzü açtım :)artık çalışmaya başlayacağım Allah'ın izniyle...ben birde kursa yazılmıştım aöf'ye bakma fırsatım olmuyordu ama artık kursun derslerine çalışmayacağım aöf daha önemli msn'de denk gelirsek konuşuruz inşallah.sen ne yaptın,senin çalışmalar nasıl gidiyor , dershane öğretmeniniz not falan vermedi mi?verdiyse bizde senin sayende faydalansaydık çok iyi olurdu :) :1:

Son düzenleme:
Sorular cok basitti gozumu korkutmustu gecen seneden bu dersten takilanlari mezun olamayanlari duydukca tirstim bugun en nihayetinde mezun oldugumu biliyor ve hersey calisarak ustesinden gururla gelinir.yeeessss.

arkadaşlar sınav nasıl geçti ben bilmiyorum ya...geçemezsemde 1-2 soruyla falan geçemicem herhalde düşündükçe başıma ağrı giriyo inşallah geçebilirm.sorularla ilgili cevapşarla ilgili fikri olan var mı?cevaplara bi bakıyım dedim paylaşanların kesin doğru cevap dedikleri:deflatör,bayındırlık bakanlığı(ben yanlış yaptım eğer buysa cevap)meriç,demir yolu alt yapı sorunu(benim buda yanlış),heterodoks,genel bütçe-yerel yönetimler(bunuda yanlış yaptım).mb tavsiye vermek,ara mallar,hazine(hatırlamıyorum),pragmatik-doktoriner,brezilya,tarım-ulaştırma,aşa vergisi.bileşik endeks,optimum nüfus,ortodoks,heterodoks,bunlar doğru cevaplarmışşşş.bide gelir dağılımı en bozuk olan ülkede türkiye kaçıncı sıradaydı fikri olan var mı?ben 3.sırada dedim.

canım ben o türkiye gelir dağılımlı olan soruya hepsi olarak işaretledim
meriç
tarım-ulaşım
tl nin altına bağlanması diye bi soru vardı
ordatox
hetederox bunlarda hepsini işaretledim
demiryollarının alt yapısımı ne öyle bişi vardı
gini katsayısı varmış o yanlış benim
aşar vergisi o da yanlış benim
nadasa bırakmak vardı
tahkim 1 ay
bütçe sorusu vardı ondada hepsi işaretlenicekti
merkez bankası ile ilgili sorular vardı onları hatırlamıyorum
brezilya sorusu vardı oda yanlış benim

başka neler vardı kızlarr :26::26:[/QUOTE]

canım selam ben baktım sorulara,cevapları gizlice almıştım,13doğrum var ve malesef kalıyorum:2::2:44almam gerekiyordu 43alıyorum,yani çok saçma bir sistem,44almam gerekiyor ama 13soru çözdüğümde 43 alıyorum,14soru çözdüğümde 46,2 alıyorum:5:ve bu beni kızdırıyor..madem 43 puanı tuturamıyorum ,ara sınavdan 63 alan finalde 44 ile geçsin demesinler,46 ile geçsin desinler :47:delireceğim,zaten 1ders ile 49 ile geçen sene tek dersden mezun olamadım,bu senede bunu haketmiyorum,hiçbirimiz haketmiyor:5::5:biri bana akıl versin :50:
canım ben o türkiye gelir dağılımlı olan soruya hepsi olarak işaretledim
meriç
tarım-ulaşım
tl nin altına bağlanması diye bi soru vardı
ordatox
hetederox bunlarda hepsini işaretledim
demiryollarının alt yapısımı ne öyle bişi vardı
gini katsayısı varmış o yanlış benim
aşar vergisi o da yanlış benim
nadasa bırakmak vardı
tahkim 1 ay
bütçe sorusu vardı ondada hepsi işaretlenicekti
merkez bankası ile ilgili sorular vardı onları hatırlamıyorum
brezilya sorusu vardı oda yanlış benim

başka neler vardı kızlarr :26::26:
[/QUOTE]

çok şükür geçiyorum her sınav sonrası şıkların sayısını kontrol ederim bu ders bu olguyu çürüttü. Demin siteden baktım cevaplara 2 tane a şıkkı vardı. yapamadıklarımı a yapmıştım çünkü "a"larım eksikti. kalsaydım bayağı sinir olurdum ama neyseki geçiyorum.

bende d grubuydum hep e ve d şıkkı vardı dedim kesin kalıcam hepsi yanlış galiba bu kadar da d ve e şıkkı olmaz diye ama bende baktıklarıma göre geçiyorum ... optiğe kaydırma falan yapmadıysam :3:

mağdurlar buluşmuş burdaaa :31: maalesef kalıyorum ben o dersten yaaa :43: ilk sınav 50 benim bu sınav da derse hem çalışamadım hem de berbet geçti büt için umutluyum ama inşallah geçerim ve mezun olurum bir ders için koca bir yıl daha aynı şeyi yaşamak istemiyoruumm :30::30:

inşallah sizler de geçersiniz kızlar

:8::8::8:Kızlar birkaç gündür sinirlerimim çok bozuk,kendimi çok kötü hissediyordum ki,sınav sonuçları açıklanmış:18:umudu kestiğim türkiye ekonomisinden 50 almışım ve geçmişim:46::46:Gerçekten hiç ümidim yoktu,yaşadığım en büyük şok oldu,çok mutlu oldum,akşam eşim ve çocuklarla kutladık,artık mezun bir anneyim:16::16:çok mutluyum kızlar,sizlerinde inşallah iyidir,umuyorum inşallah sevinçli haberlerinizi takip edeceğim:16::16:

:8::8::8:Kızlar birkaç gündür sinirlerimim çok bozuk,kendimi çok kötü hissediyordum ki,sınav sonuçları açıklanmış:18:umudu kestiğim türkiye ekonomisinden 50 almışım ve geçmişim:46::46:Gerçekten hiç ümidim yoktu,yaşadığım en büyük şok oldu,çok mutlu oldum,akşam eşim ve çocuklarla kutladık,artık mezun bir anneyim:16::16:çok mutluyum kızlar,sizlerinde inşallah iyidir,umuyorum inşallah sevinçli haberlerinizi takip edeceğim:16::16:

tebrik ederimm çok sevindim sizin adınıza :) bende mezun oldum sonunda :) böylece bir aöf faslını açılmamak üzere kapattımmm :) bundan sonrası inş herkes için hayırlı olurrrr

Çok teşekkürler,aynı şekilde bende sizi tebrik ederim,türkiye ekonomisi gibi bir dersten geçtik çok şükür,artık hepimize herşeyin hayırlısı:10:
tebrik ederimm çok sevindim sizin adınıza :) bende mezun oldum sonunda :) böylece bir aöf faslını açılmamak üzere kapattımmm :) bundan sonrası inş herkes için hayırlı olurrrr

slm kizlar yaaa su turkiye ekonomisi dersinden birde ben gecebilsem cok sevinicem kizlar iki dersten bute kaldim maliye politikasi ve turkiye ekonomisi merak ediyorum acaba tr ekonomisi ve maliye politikasindanda gecmis yil sorularindan mi soruyorlar yoksa acaba hersene degisiyor mu anlamadim bileniniz varsa yardimci olur musunuz kizlar?????

slm kizlar yaaa su turkiye ekonomisi dersinden birde ben gecebilsem cok sevinicem kizlar iki dersten bute kaldim maliye politikasi ve turkiye ekonomisi merak ediyorum acaba tr ekonomisi ve maliye politikasindanda gecmis yil sorularindan mi soruyorlar yoksa acaba hersene degisiyor mu anlamadim bileniniz varsa yardimci olur musunuz kizlar?????

canım müfredat değiştiği için geçmiş yıl soruları yok bazı siteler var senelere bakarak çalışmaya çalış son seneye uyarlı olmasına dikkat et çalışırken

Back