Sonunda soruları açıklamış sevgili aof yetkilileri:18:neyse yapmış olabileceğim şıkları işaretledim,baktım 20,21 doğru gözüküyorçok şaşırdım,inşallah doğrudur çünkü sınavım kötü geçmişti 50alırsam şükredecektim,doğru değilse ben yanılıyorsam mahvolduğumun resmidir inşallah doğrudur mutluluktan taklalar atacağım..gerçi bu çalışmayla en az 85 almam lazım ama neyse oda aofun ayıbı olsun
bende baktım kızlar 18 doğrum var sınvda ben şaşırdım bi kaç soruyu sildim silmeyeseydim ama yapıcak bişi yok her sınavda başıma geliyor doğruyu siliyorum yanlışı işaretliyorum çok çalışınca karıştırıyorum malesef ama olsun önümüzde final var şimdi finaldede bu kadar yaptık mı bu dersten kurtuluruz
çok sevindim senin adına canım benm,inşallah bu sene bu dersi verip mezun olacağız,moral bozmak yok.ayrıca her zaman ilk yaptıkların doğru taktiğini uygula şekerim :) 2 şık arasında kalıyorsanda o soruya soru işareti bırak ve sınav sonunda tekrar o soruya dön.emin olduğun sorulara tekrar dönüpte değiştirme hatasını sakın yapma.bende senin gibi yapıyordum ama sonradan herkes değiştirme diyince onların sözünü dinlemeye başladım,işede yarıyor cidden :)
ilk umut güzel ben özet kitabını almıştım faydasını görmüştüm canım değiştirmene gerek yok zaten bütün çalışma kitaplarının içinde benzer sorular oluyor
Evet kızlar bugün aof bürosuna gittim,öğrenci belgemi aldım,kpss ye müracat ettim,hakkımızda hayırlısı inşallah...Kpss son başvuru 18 nisan geç kalmayın diye hatırlatayım dedim...
kpss lisans düzeyimi 18 nisan a kadar ... zor mu sınav lisans düzeyinde hiç girmedim önlisans dan sınava girmiştim ama ... bilmiyorum hiç çalışmadımda şansımı denesem mi acaba ?
türkiye ekonomisi dersinden sınava giricek olanlar varsa kursa gidiyorum hoca soru gönderdi yardımcı olmak açısından sizinle paylaşabilrim
ben rica etsem.. sorulardan yollarmısın.. takıldım kaldım bu derste. ujni@hotmail.com
soruları yayınladım canım bu sayfada cevap anahtarıyla birlikte geçmiş sayfalardan bakabilirsin ... hepimiz bu dersten mafolduk senin sınavın nasıl geçti
ben özürlüyüm galiba.. baktım ama bulamadım
sayfa 3 de canım vize için çalışma soruları diyor o eskisi birde 7. ünite çalışma soruları var... sınav sonuçlarını beklersen ayşecim yandınnn çalışmaya başla derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?