iktisat 4.sınıf türkiye ekonomisi dersi

benm hatırladığım kadarıyla 22-23 doğru var bu da 70 puana tekamül ediyor,o kadar çalışmaya az bile almışım tabi kaydırma falan yapmadıysam net sonucu açıklanınca öğreneceğiz,inş bu sene bütlere kalmadan geçeriz hep birlikte yaaa

Sonunda soruları açıklamış sevgili aof yetkilileri:18:neyse yapmış olabileceğim şıkları işaretledim,baktım 20,21 doğru gözüküyorçok şaşırdım,inşallah doğrudurçünkü sınavım kötü geçmişti 50alırsam şükredecektim,doğru değilse ben yanılıyorsam mahvolduğumun resmidirinşallah doğrudur mutluluktan taklalar atacağım..gerçi bu çalışmayla en az 85 almam lazım amaneyse oda aofun ayıbı olsun

senin adına çok sevindim şekerim yaaa :) inşallah kaydırma falan yapmamışızdır yandığımızın resmidir yoksa,biktim ya bu aöf rezilliğinden geçen yıl ne güzel mezun olup kurtulacaktık,adamların kitap değiştireceği tuttu,piyangoda bize vurdu,:) her işte bir hayır vardır diyip hayra yormak istiyorum fakat hayır falan göremiyorum tövbeler olsun yaaa,günahada sokuyorlar insanı :) Bu arada sen ne yaptın Denizcimm?baktın mı souçlarına?inşallah geçeriz artıkkkk ya bıkkınlık geldi banaa şu sınavlardannn

Son düzenleme:
bende baktım kızlar 18 doğrum var sınvda ben şaşırdım bi kaç soruyu sildim silmeyeseydim ama yapıcak bişi yok her sınavda başıma geliyor doğruyu siliyorum yanlışı işaretliyorum çok çalışınca karıştırıyorum malesef ama olsun önümüzde final var şimdi finaldede bu kadar yaptık mı bu dersten kurtuluruz

çok sevindim senin adına canım benm,inşallah bu sene bu dersi verip mezun olacağız,moral bozmak yok.ayrıca her zaman ilk yaptıkların doğru taktiğini uygula şekerim :) 2 şık arasında kalıyorsanda o soruya soru işareti bırak ve sınav sonunda tekrar o soruya dön.emin olduğun sorulara tekrar dönüpte değiştirme hatasını sakın yapma.bende senin gibi yapıyordum ama sonradan herkes değiştirme diyince onların sözünü dinlemeye başladım,işede yarıyor cidden :)

ben ilk başta hepsini işaretliyorum sonra başa dönünce tabiii hepsi birbirine karışıyo doğal olarak geçen büttede aynı hatayı yapıp kalmıştım halbuki ama bundan sonra öyle yapıcam ne olursa olsun silmicem

ilk umut güzel ben özet kitabını almıştım faydasını görmüştüm canım değiştirmene gerek yok zaten bütün çalışma kitaplarının içinde benzer sorular oluyor

Son düzenleme:
Evet kızlar bugün aof bürosuna gittim,öğrenci belgemi aldım,kpss ye müracat ettim,hakkımızda hayırlısı inşallah...Kpss son başvuru 18 nisan geç kalmayın diye hatırlatayım dedim...

Evet kızlar bugün aof bürosuna gittim,öğrenci belgemi aldım,kpss ye müracat ettim,hakkımızda hayırlısı inşallah...Kpss son başvuru 18 nisan geç kalmayın diye hatırlatayım dedim...

kpss lisans düzeyimi 18 nisan a kadar ... zor mu sınav lisans düzeyinde hiç girmedim önlisans dan sınava girmiştim ama ... bilmiyorum hiç çalışmadımda şansımı denesem mi acaba ?

Benim canım, hiç ders çalışmak istemiyor yaaa,henüz başlayamadım sürekli uyumak istiyorummm :) sizin bu çalışma azminize hayranım kızlar yaaaaa :):):) denizcimm kpss lisans düzeyi başvuruları 18 nisanda son,ben girmeyeceğim,hiç umudum yok,o kadar çalışan bile kazanamıyor ben hiç çalışmadım ben nasıl kazanayım ki,ama sen girmek istiyorsan gir,şansını dene.

Son düzenleme:
bende 2 gündür çalışamıyorum =)) ama yatmadan önce bi okuyum diyorum yarın sabah kurs var derse hazırlıksız gitmiyim bi kulak dolgunluğu olsun =)) bende girmicem seneye girerim artık ingilizce kursu düşünüyorum yaz için

kpss lisans düzeyimi 18 nisan a kadar ... zor mu sınav lisans düzeyinde hiç girmedim önlisans dan sınava girmiştim ama ... bilmiyorum hiç çalışmadımda şansımı denesem mi acaba ?

Denizciğim kpss lisans,valla bu sene ilk gireceğim,çalışıyormusun diye sorarsan,malesef iki çoçukla hiç kendime bile zaman ayıramıyorum,gerçi planlı bir şekilde başlasam iyi olacak ama,,yaklaşık 75 falan alsam memurluk tercihi yapılabilir gibi pek bilgim olmadığından tam birşey söyleyemiyorum canım..bakalım deneyim olmuş olur..

Son düzenleme:
deniz sen dershaneye gidiyordun sanırım,sınav sonuçları ne zaman açıklanacakmış bir bilgin var mı?öğretmenlerin falan biliyordur belki,sınav sonucunu bilmeden,canım hiç çalışmak istemiyo hala başlayamadım,sınava 5 hafta kaldı, bende hala tık yok yaaa :) ne olcak benm bu halim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…