- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
HDP'nin oy oranı kaç, AKP'ninki kaç? HDP iktidar partisi mi?HDP'nin trolleri ne zaman haber olacak acaba? Geçen gün şehitlere oh olsun mesajlariyla doldurdular twitteri. Yani sadece 'dindar' kesim yapınca mi bu trolluk berbat bir şey.... yani 'dindar' olmayanlarin ahlaki değerleri olmuyor mu?Onlar küfür edince daha mi normal gözüküyor gözünüze? Gerçekten merak ettigim icin soruyorum.
HDP'nin oy oranı kaç, AKP'ninki kaç? HDP iktidar partisi mi?
Ha normal o zaman onlarin trollere bir sürü para aktarmasi.. Sadece iktidar partisi olunca goze batıyor edilen küfürler falan??
Yoo öyle mi dedim? Ben sadece sizlerdeki bu "ben işemedim miki işedi" o da tutmazsa "bak miki de işedi" mantığını anlamıyorum.Ha normal o zaman onlarin trollere bir sürü para aktarmasi.. Sadece iktidar partisi olunca goze batıyor edilen küfürler falan??
savunmak başkaa. o güruh neden ortaya çıktığını anlatmak başkadır şekerim..O "güruhu" savunmana inan hiç şaşırmadım Kakao. 3 Başlık sonra ama cumhurbaşkanına hakaret edilmez, o ülkeyi temsil ediyor diye de ağlarsın.
Adamın kızına yar..k teklif etmişler, sen hala ama onlar da çok ezildi falan diyorsun.
Yoo öyle mi dedim? Ben sadece sizlerdeki bu "ben işemedim miki işedi" o da tutmazsa "bak miki de işedi" mantığını anlamıyorum.
Konu AKP'nin trolleri, kimse HDP'nin trolleri oh şahane yapıyor demiyor ki. Onlar da yapıyor diyerek, bu saygısızlığa ortak olmaktan erinmiyor musunuz, hakikaten?
Bakın adamın kızına ya...k teklif etmişler, diyorum. Bir AKP'liye yapılsa ne ar bırakırsınız, ne namus?
Şu herifleri bir eleştirin de dünya gözüyle bir görelim yahu. Ama biz söylemeden, bir kez de "ama"ların arkasına sığınmadan, kendiliğinizden.
Burda şu anda ne trolluk ne ak parti konuşuluyor. Yine firsatini bulmuşken dindarlara saydiralim diyenler toplanmış.
Neyse bu iş polemiğe gider. Bana müsaade.
Ne fark var sekerim anlatsana?savunmak başkaa. o güruh neden ortaya çıktığını anlatmak başkadır şekerim..
savunmak başkaa. o güruh neden ortaya çıktığını anlatmak başkadır şekerim..
Senin yaptığın savunmanın dik alası. Bir insan ne yaşarsa yaşasın kimseye küfür edemezse, edemezdir. Milletin de gözü çıktı Gezide, o zaman onlar da birilerine ana bacı sövdüğünde kızmayacaksın. Ona kızıyorsan, buna da kızacaksın.savunmak başkaa. o güruh neden ortaya çıktığını anlatmak başkadır şekerim..
hay ağzını öpeyim dicem topa dikecekler o troller heppp vardı teeee 14 sene evvelisindede dindar kesim hoşgörü, kardeşlik,adı altında sesleri çıkmaz susarlardı. ,hakaret gördüler şimdi aynı onlar gibi oldular bir nevi onların silahları ile silahlandılar..bu troller sadece hükümet yanlısı tarafta yok ki, muhalefet kısmında da var böyle davranan insan toplulukları.
Vallaha bana müsaade değil.Burda şu anda ne trolluk ne ak parti konuşuluyor. Yine firsatini bulmuşken dindarlara saydiralim diyenler toplanmış.
Neyse bu iş polemiğe gider. Bana müsaade.
hay ağzını öpeyim dicem topa dikecekler o troller heppp vardı teeee 14 sene evvelisindede dindar kesim hoşgörü, kardeşlik,adı altında sesleri çıkmaz susarlardı. ,hakaret gördüler şimdi aynı onlar gibi oldular bir nevi onların silahları ile silahlandılar..
bu lafın arkasına iyi sığınıyorsun tatlım. bir insan ne yaşarsa yaşasın sussun öylemi ..pöhSenin yaptığın savunmanın dik alası. Bir insan ne yaşarsa yaşasın kimseye küfür edemezse, edemezdir. Milletin de gözü çıktı Gezide, o zaman onlar da birilerine ana bacı sövdüğünde kızmayacaksın. Ona kızıyorsan, buna da kızacaksın.
Gerçi senden böyle şeyler beklemiyorum, senin sabıkan boyunu aştı.
Şeker falan da değilim bu arada.
Bu kafa pkk nin da hakli gerekceleri var daga ciktilar ama zemin hazirlayanlar oldu kafasinin aynısıhay ağzını öpeyim dicem topa dikecekler o troller heppp vardı teeee 14 sene evvelisindede dindar kesim hoşgörü, kardeşlik,adı altında sesleri çıkmaz susarlardı. ,hakaret gördüler şimdi aynı onlar gibi oldular bir nevi onların silahları ile silahlandılar..
ben onu bunu bilmem benim dinime laf edenin aklını alırım,, namazımla alay edenin aklını alırım,ezanı istemiyoruz diyenin aklını alırım, türbanlı görmek istemiyoruz diyeninde aklını alırım eskidendi o ağlamalar sızlanmalar. bu ülkede herkes eşit olacak net.demek ki yarın size de fikirleriniz sebebiyle twitter ya da başka bir yerden benzer bir teklif geldiğinde ''ama onların çıkış nedenleri var'' diye hoş göreceksiniz öyle mi?
ben onu bunu bilmem benim dinime laf edenin aklını alırım,, namazımla alay edenin aklını alırım,ezanı istemiyoruz diyenin aklını alırım, türbanlı görmek istemiyoruz diyeninde aklını alırım eskidendi o ağlamalar sızlanmalar. bu ülkede herkes eşit olacak net.
Heee şaşırdığımız küfürbazlar bizim gibi olmuş. Haklısın dindarları Maraşta Sivasta yakan öldüren de bizdik değil mi? Herkesi salak mı sanıyorsun, ne yapıyorsun, anlamıyorum ki.bu lafın arkasına iyi sığınıyorsun tatlım. bir insan ne yaşarsa yaşasın sussun öylemi ..pöhne zaman o şaşırdığınız kesim sizler gibi oldu kabul et geri adım attınız..şunumu demek istiyorsun küfürler ,hakaretler size yakışıyor, o şaşırdığınız kesim edince ..aaaaa ne oluyo bunlara bu ne terbiyesizlikmi diyorsunuz yani..
marily istemiyorum dersin kullanmam o kelimeleri ben saygısız amaçlı kullanmıyorum..ilk ne yazdığını anlamıyorum. neye kızıyorsun onuda anlamadım. konuya yorum yaptım niye üstüne alındında .beni alıntılayıp cevap yazdın. evet yokmuydu evvelden beri troller şimdimi çıktı o küfür konuşmalar yokmuydu..neden demiyorsun ben kim olursa olsun bu tarz söylemleri sevmiyorum ve yakıştırmıyorum. neden akp li ler söyleyince şaşırdında aaa ne biçim dindar demeye başladın.bir şeyi savunuyorsun madem ortadan savun ortadan..Heee şaşırdığımız küfürbazlar bizim gibi olmuş. Haklısın dindarları Maraşta Sivasta yakan öldüren de bizdik değil mi? Herkesi salak mı sanıyorsun, ne yapıyorsun, anlamıyorum ki.
Şunda bile savunacak bir şey buldun, değil mi? Kendini bu kadar belli etme Kakao.
Benimle yazışırken tatlım, şekerim gibi saygısız hitaplar kullanmandan hoşlanmıyorum. Ben seninle edebimi bozmadan yazışıyorum, hak verdiğin kitle gibi davranma bana, göründüğüm kadar terbiyeli bir insan değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?