"İktidar yanlısı terbiye yoksunu güruh”

HDP'nin oy oranı kaç, AKP'ninki kaç? HDP iktidar partisi mi?

Ha normal o zaman onlarin trollere bir sürü para aktarmasi.. Sadece iktidar partisi olunca goze batıyor edilen küfürler falan??

eee bir yönetim biz en dindarız diğerleri dinsiz imansız diye yaygara koparırsa tabii göze batar hani dindar olmayan tinerci olurdu ya o hesap?
hdp dinsiz imansız akp'ye göre o zaman küfür etmeleri normal değilmi o bakışa göre?

Ha normal o zaman onlarin trollere bir sürü para aktarmasi.. Sadece iktidar partisi olunca goze batıyor edilen küfürler falan??
Yoo öyle mi dedim? Ben sadece sizlerdeki bu "ben işemedim miki işedi" o da tutmazsa "bak miki de işedi" mantığını anlamıyorum.
Konu AKP'nin trolleri, kimse HDP'nin trolleri oh şahane yapıyor demiyor ki. Onlar da yapıyor diyerek, bu saygısızlığa ortak olmaktan erinmiyor musunuz, hakikaten?
Bakın adamın kızına ya...k teklif etmişler, diyorum. Bir AKP'liye yapılsa ne ar bırakırsınız, ne namus?
Şu herifleri bir eleştirin de dünya gözüyle bir görelim yahu. Ama biz söylemeden, bir kez de "ama"ların arkasına sığınmadan, kendiliğinizden.

savunmak başkaa. o güruh neden ortaya çıktığını anlatmak başkadır şekerim..

Burda şu anda ne trolluk ne ak parti konuşuluyor. Yine firsatini bulmuşken dindarlara saydiralim diyenler toplanmış.

Neyse bu iş polemiğe gider. Bana müsaade.

Burda şu anda ne trolluk ne ak parti konuşuluyor. Yine firsatini bulmuşken dindarlara saydiralim diyenler toplanmış.

dindarlar da gerçekten dindar olsunlar da kimse saydırmasın.
hırsızlığı arsızlığı savunanlara dindar denmez.
kendini dindar görüp başkalarına saydıranlara saygı duyulmaz.

demek ki yarın size de fikirleriniz sebebiyle twitter ya da başka bir yerden benzer bir teklif geldiğinde ''ama onların çıkış nedenleri var'' diye hoş göreceksiniz öyle mi?

Senin yaptığın savunmanın dik alası. Bir insan ne yaşarsa yaşasın kimseye küfür edemezse, edemezdir. Milletin de gözü çıktı Gezide, o zaman onlar da birilerine ana bacı sövdüğünde kızmayacaksın. Ona kızıyorsan, buna da kızacaksın.
Gerçi senden böyle şeyler beklemiyorum, senin sabıkan boyunu aştı.
Şeker falan da değilim bu arada.

bu troller sadece hükümet yanlısı tarafta yok ki, muhalefet kısmında da var böyle davranan insan toplulukları.
hay ağzını öpeyim dicem topa dikecekler o troller heppp vardı teeee 14 sene evvelisindede dindar kesim hoşgörü, kardeşlik,adı altında sesleri çıkmaz susarlardı. ,hakaret gördüler şimdi aynı onlar gibi oldular bir nevi onların silahları ile silahlandılar..

Vallaha bana müsaade değil.
Kimse dindarlara sövmüyor. İnsanlar dindar görünüp de küfür edenlere laf ediyor, onlardan değilse bir dindar alınması için bir sebep yok.
Ha alınıyorsa da benim de aklıma şüphe düşmüyor değil tabii.

sivasta alevileri yakanlar da bu hoşgörü adına susan kesimmiydi?
maraş'ta saldıranlar mı susanlardı?
tusiad var diye musiad kuran bir kitle mi sessiz kalıyordu?

kimsenin sustuğu yoktu aksine sesleri hep çıkıyordu. arkalarında iktidar desteği yoktu sadece bugün o da var.
laikler ne yaparsa biz de onu yapacağız diye diye kendi özlerini unuttular haberleri yok.

bu lafın arkasına iyi sığınıyorsun tatlım. bir insan ne yaşarsa yaşasın sussun öylemi ..pöhne zaman o şaşırdığınız kesim sizler gibi oldu kabul et geri adım attınız..şunumu demek istiyorsun küfürler ,hakaretler size yakışıyor, o şaşırdığınız kesim edince ..aaaaa ne oluyo bunlara bu ne terbiyesizlikmi diyorsunuz yani..

Bu kafa pkk nin da hakli gerekceleri var daga ciktilar ama zemin hazirlayanlar oldu kafasinin aynısı

Ikisi de birbirinden tehlikeli

demek ki yarın size de fikirleriniz sebebiyle twitter ya da başka bir yerden benzer bir teklif geldiğinde ''ama onların çıkış nedenleri var'' diye hoş göreceksiniz öyle mi?
ben onu bunu bilmem benim dinime laf edenin aklını alırım,, namazımla alay edenin aklını alırım,ezanı istemiyoruz diyenin aklını alırım, türbanlı görmek istemiyoruz diyeninde aklını alırım eskidendi o ağlamalar sızlanmalar. bu ülkede herkes eşit olacak net.

hiçbir şey yapamazsınız..
her yorumu ''laf etme'' olarak gördüğünüz sürece anca amerika gibi ülkelerin sömürgesi olursunuz.
bu ülkede herkes eşit olacak derken halen yüzbinlerce engelli vatandaşın iş bulamadığını hatırlatırım. eşitlik deyince aklınıza anca din iman geldiğinden bilmezsiniz bunları tabii..

Yahu biz dindariz deyip sonrasinda ana avrat kufur etmeler neyin nesi fikirlerini hakaret etmeden anlatamiyormu bu sozde ezilen taraf her yorumlarinda sıkısınca kufur ediyorlar kafalarini calistirsinlar okusunlar cahilliklerini hakaretleriyle ortemiyorlar

Heee şaşırdığımız küfürbazlar bizim gibi olmuş. Haklısın dindarları Maraşta Sivasta yakan öldüren de bizdik değil mi? Herkesi salak mı sanıyorsun, ne yapıyorsun, anlamıyorum ki.
Şunda bile savunacak bir şey buldun, değil mi? Kendini bu kadar belli etme Kakao.
Benimle yazışırken tatlım, şekerim gibi saygısız hitaplar kullanmandan hoşlanmıyorum. Ben seninle edebimi bozmadan yazışıyorum, hak verdiğin kitle gibi davranma bana, göründüğüm kadar terbiyeli bir insan değilim.

marily istemiyorum dersin kullanmam o kelimeleri ben saygısız amaçlı kullanmıyorum..ilk ne yazdığını anlamıyorum. neye kızıyorsun onuda anlamadım. konuya yorum yaptım niye üstüne alındında .beni alıntılayıp cevap yazdın. evet yokmuydu evvelden beri troller şimdimi çıktı o küfür konuşmalar yokmuydu..neden demiyorsun ben kim olursa olsun bu tarz söylemleri sevmiyorum ve yakıştırmıyorum. neden akp li ler söyleyince şaşırdında aaa ne biçim dindar demeye başladın.bir şeyi savunuyorsun madem ortadan savun ortadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…