- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Ben ortadan savunmam Kakao. Benim yönüm belli ortada durayım da herkese yaranayım tribim yoktur benim. Zaman gelir, konu olur, onların meselesi açılır, "o" trollere de söylerim.marily istemiyorum dersin kullanmam o kelimeleri ben saygısız amaçlı kullanmıyorum..ilk ne yazdığını anlamıyorum. neye kızıyorsun onuda anlamadım. konuya yorum yaptım niye üstüne alındında .beni alıntılayıp cevap yazdın. evet yokmuydu evvelden beri troller şimdimi çıktı o küfür konuşmalar yokmuydu..neden demiyorsun ben kim olursa olsun bu tarz söylemleri sevmiyorum ve yakıştırmıyorum. neden akp li ler söyleyince şaşırdında aaa ne biçim dindar demeye başladın.bir şeyi savunuyorsun madem ortadan savun ortadan..
Ama konu iktidar tarafından desteklenen, en azından görmezden gelinen bir kitle, diğer tarafta da hakaret davalarıyla hayatından yıldırılmış başka bir kitle var.
Senin mevzuya ilk yorumun ne? Okumadan mı yapıyorsun yorumlarını, ne yazdığının farkında mı değilsin? "Küfür ediyorlar ama bir sorun neden ediyorlar?"
Bunu yazarsan bu olayı savunmuş ve meşrulaştırmış olursun ve o hakaret edenlerden de en ufak bir farkın kalmaz.
Sen kim olursa olsun bu hitapları sevmiyorum diyorsun, elin bir öyle yazıyor, bir öbür türlü ama.