"İktidar olursak bedelli askerlik yapanların askerliğini iptal edeceğiz"

tabıkı bu haksızlık. ama hayatlarının her noktasında yeterınce müsamahalı yasıyorlar zaten. olcak o kadar..

Kimin nasıl yaşadığını bilemeyiz tam olarak.Tabi iyi şartlarda yaşıyor bir çoğu ama ne belli belki bazıları kendi emekleriyle gelmiştir bugünlere.Babası siyasetçi diye bir insanın hakkını elinden almak...Garip.

Bu CHP' de bu isten hic anlamiyor. Bedelli iptal diyeceğine "zorunlu askerliği kaldiracagiz" deseler kesin iktidardalar da iste...

Asil denilmek istenen bence su "siyasetcilerin cocuklarida askere gitse bu kadar kolay savas konusu acilmaz. Neticede o siyasetcilerinde cocuklari bu savasi bulastiklari icin." Simdi dikkat edersen fakir cocugu oluyor. Siyasetciler kendi cikarlari icin savas cikarmasi kolay oluyor. Onlarin umrunda degil elin fakir cocugu.

Yakinda AKP ile HDP kolkola girip iktidar oluyorlarmis.. Secim hukumetine diger partiler m.vekili vermeyip bir tek HDP "ben varim" demis..

Zamanlamaya bak.. Tam da hergun bir ocaga ates duserken, PKK ortaligi yangin yerine cevirmisken ve AKP ve AKPliler bu durumdan HDP yi sorumlu tutar, hakaretler havalarda ucusurken...

Simdi hepsinin ustune bunlar elele kolkola cikip poz verecekler gazetelere "hukumeti kurduk, herkese hayirli olsun" diye.. AKP icin uzulmeye mi basladim ne.. Hadi bakalim gel de bu secmene bunun nedenini izah et bu saattten sonra.. Bakalim bu sefer kandirmak icin neler diycen, neler kullanican.. Ben olsam "ruyamda buyuk zati muhteremi gordum, o soyledi boyle yap" diye filan derdim. Nasilsa inanirlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…