yandaş medyaAa bir dakika ben niye eleştirdim şimdi yaa
YANLIŞ ANLADINIZ ÖYLE DEMEK İSTEMEDİ.
Bir türlü öğrenemiyorum şu yanlışını kabul etmeme, eleştirmeme, toz kondurmama olayını benyandaş medya
öğrenen ogrenıyo %75,buçuk sevsede halaBir türlü öğrenemiyorum şu yanlışını kabul etmeme, eleştirmeme, toz kondurmama olayını ben
Ailesinden bir kuruş almayarak bedelli yapan eşim nolacak
Zengin çocuğu olmayanları geri almasınlar.
Şimdi bunu okuyunca düşündüm de paraları geri vereceklerse alsınlar askere.
Zamanında verilen 15 bin marklar da yüro olarak hesaplansın. Benim bey gitsin 5-6 ay neyse yapsın askerliğini paşa paşa. Dönüşte de o parayla araba neyin alırız. En az 45 milyar az para değil...
Aaa bu ne bencillik, son bedelliden yararlanan kocam napsın. Dolar yükseldi, bizim para değer bile kaybetti.
"HP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında, 'İktidar olursak bedelli askerlik yapanların askerliğini iptal edeceğiz' dediği öne sürüldü. Radikal'e konuşan Tekin, sözlerine açıklık getirdi. CHP'li Tekin, "Tüm bedelli askerlik yapanların değil, siyasetçi çocuklarının bedelli askerliklerinin iptal edilmesinden söz ettim" dedi."
yani siyasilerinkinden bahsedıyormus!
http://www.radikal.com.tr/politika/gursel_tekin_bedelli_askerlikleri_iptal_edecegiz-1417332
tabıkı bu haksızlık. ama hayatlarının her noktasında yeterınce müsamahalı yasıyorlar zaten. olcak o kadar..Bu da haksızlık.
Siyasetçi çocuğu olmaları mı suçu ?