• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ikramlık sünnet çikolatası satıyorum sünnetten kaldı

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
173
selam herkese nisan da yaptığım sünnet düğününden kalan çikolatalar.sanırım koli içinde 100 adet var öyle kolilemiştim.mevlütte, sünnet düğününde de kullanabilirsiniz.kimsede böle bir model yok kendim yaptım.mini tepsi içinde 1 çikolata tepsi içinde sünnetime hogeldiniz yazısı.isteyene büyük boy kapı süsü ve sünnet kıyafeti tam takım ayrı ayrıda verebilirim.çikolata ülker

Eklentiler

• $10006292_10152263216864350_678869720_n.jpg
    $10006292_10152263216864350_678869720_n.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 890
  • $images.jpg
    $images.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 293
Son düzenleme:
selam herkese nisan da yaptığım sünnet düğününden kalan çikolatalar.sanırım koli içinde 100 adet var öyle kolilemiştim.mevlütte, sünnet düğününde de kullanabilirsinizEki Görüntüle 1100621 .kimsede böle bir model yok kendim yaptım.mini tepsi içinde 1 çikolata tepsi içinde sünnetime hogeldiniz yazısı.isteyene büyük boy kapı süsü ve sünnet kıyafeti tam takım ayrı ayrıda verebilirim.

canım sünnet değilde ben mevlüt okuturacam çikolataların hepsinde mi sünnetime hoşgeldinz diyor öyle değlil ise paketlernmiş olanların ben almak istyorum 100 adt ne kadar

canım sünnet değilde ben mevlüt okuturacam çikolataların hepsinde mi sünnetime hoşgeldinz diyor öyle değlil ise paketlernmiş olanların ben almak istyorum 100 adt ne kadar

yani şöle tepsinin içinde yazıyor dıştan gözükmüyor ben mevlüttede dağıtmıştım cnm.herkes çok beğendi

Son düzenleme:
100 adet ne kadar yani mevlüt dedğim 40 nı çıkartacağım

anladım cnm normalde 1,50 dışarıdaki fiyatları çikolatasız süs malzemeler yani.1.25 olur.tek süssüz çikolata bile kaliteli olarak alırsan pahalı ben hepsini araştırdım.

Son düzenleme:
kızlar yokmu sünnet yapacak olan,keşke ben de sünnet yapmadan böle şeyler çıksaydı.hiç aramaz burdan alırdım valla toplasan 1 saat giyiliyor sonuçta isteyenlere resimleri gönderilir

Son düzenleme:
yokmu sünnet yapacak olan hemen kargo, beklemeden, kıyafeti alan iyikide almışım diyecek garanti, kaliteli, ayakkabı fiyata dahil. sünnet çikolataları için pazarlık yapılır ,dışarıdan kaliteli çikolata bile dünyanın parası böle şirin süslü tepside misafirlerinize ikram etmek istemezmisiniz.

Son düzenleme:
özelden yazan arkadaşlar sünnet kıyafeti 150 tl ayakkabısıyla birlikte ,ayakkabısız 130 tl ,sünnet çikolatalarıda 1 tl olur ,ayrıca yanında hediyeleri benden, pişman olmayacağınız ürünler bunlar.kıyafet klasik kesim pantolon ,şehzade kıyafeti değil resimler ilk sayfalarda var

Son düzenleme:
Back