Ikizlerimi aldirmak zorunda kaldim...

Yuhhh ya ne kalıpsız adammış. Onca sene sizi oyalamış, üstüne çocuk yapmaktan geri durmamış, korunmamış, üstüne de sizi en zor anınızda bırakıp başkasına gitmiş. Yani böyle bir adamdan çocuk doğurmak istemenize hayret ettim, evlenince neler yaşatacaktı size kim bilir anne anne diye. Kurtulduğuna sevinmelisin.

Olan bebeklere olmuş, bence oturup neden korunmadım ve 2 canın vebali oldum diye üzülebilirsiniz. Ailenize de yazık üzüldüm. Kendi kızınız olsa ve başından böyle şeyler geçse, sizden saklasa ne hissederdiniz?

Hayır anlamıyorum, birileriyle polemige giriyorum diye BAN yiyorum ama polemik yaratabilecek yorumlara birşey yok !!!
Polemiğe girme, kible geç o zaman.
Bu da benim yorumum.

Kimseye hakaret etmiyor, hangisi polemik, nesinden rahatsız oldun acaba?

Yani uzun sarışın bir Hans'ın gidip adı Angela, Heidi (Angela Merkel ve Heidi harici Alman ünlüsü tanımıyorum) anasından evlilik için izin aldığını ve kadının nayn Hans, analık sütümü helal etmem dediğini düşündüm bir anda. Bence de Türk bu adam.

Baştan kokmus balık...
Ailesi " Hayır " demiş...

Gençlik de işte...
Kafamizda kavak Yelleri
Esiyorsa essin değil işte...
Esmesin mümkünse...

Aradan geçen yıllar...
Seninle beraber 3 enkaz bırakmış ardında...

Sen hala onu seviyorum diyorsun...
Ah güzel kız. ..
Hayatını bu kadar kolay harcama...

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer yükleme....

Anlıyorum elbette cok zor.
Bende sevgılıyken bebek aldırdım , 10 ay sonrada evlendık.
Cok buyuk gunah ısledık dıyorum hanı sartlar onu gerektırıyordu ama ıste olan oldu.
Buarada ben korunurken hamıle kaldım ustelık bır degıl 2 kez
Sonrakı ıse evlıyken oldu

Polemiğe girme, kible geç o zaman.
Bu da benim yorumum.

Kimseye hakaret etmiyor, hangisi polemik, nesinden rahatsız oldun acaba?

Türklükle ne alakasi var, hani ya bu sitede din dil ırk ayrımı yapmak yasakti ??

Hans'la adolf'la birlikte ol diyecegine biraz arastirma yap derim çunku AB de evlilik dışı olan cocuklarin orani 39% Turkiyede 3% .

Tatlım, ben evlilik dışı çocuktan bahsetmedim ki.
Ben hansla birlikte ol dedim, çünkü anasını sallayan kimse yok.
Rahat 10 İrlanda' lı adamla beraber olmuşumdur. Hiçbiri sallamıyordu.

Irkçılık' la ne alakası var bunun? Allah aşkına bir racism tanımı yapsana.
Türkler anasına düşkün, yabancılar değil.
E Almanya' da neden kendine bu eziyeti yapsın kız?

Ahahahh yani komikti. Guldum ne yapayim guldugumu de ille belirtmem gerekiyordu.

Git kendine akli basinda seni seven , deger veren, anacigindan izin almadigi icin senle evlenmemek gibi acizlik barindirmayan bir adam bul ve mutlu ol. Gecmise mazi derler. Korunmaya dikkat et bedenini hirpalama. Hastalik falan kapma.

Neyse, konuya yorum yapacak olursam hayatta hicbirsey icin buyuk konusmamak lazim.. bir hata yapmissin, karsinda ki hayatini birsey olmamis gibi surdururken sen hala seviyorum diyorsun. Artik kendine gel ! Kendin icin birseyler yap ve kimse senden onemli degil bunu anla !!

Yaşınız çok küçükmüş. Üzülmeniz çok normal. Üzülmeseydiniz bir sorun olurdu asıl.
Bu kadar şeyi yaşamasaydınız keşke. Ama cinselliğe bu denli erken başladıysanız keşke korunma yollarına baksaymışsınız.
Tabii keşkelerle hayat yürümüyor maalesef.
Erkeklerin bu olayları atlatmaları daha kolay oluyor. O yüzden çabuk toparlamıştır.
Ama senin de kendini toparlaman gerekli.
En azından artık, daha bilinçli, daha gözü açık olursun.

Canim benim gayri meşru cocuk oranindan bahsetmem şu yöndeydi : hani diyorsun ya turk erkekleri anneci, yabanci erkeklerde fazla ozgur ve sorumsuz.

Yani yari yolda birakmanin turku almani yok. Nerden biliyorsun diyecek olursan avrupa ulkesinde yasiyorum

Olan yine Hermann ki gibi kadına oluyo cnm ya valla hayatını alt üst etmiş keşke aldırmasaydın bak insalar evlat sahibi olabilmek için 40 takla atıyorlar. Çok üzüldüm inan allah yardımın olsun.

Evet, gördüm nerede yaşadığını. Ben Avrupa' da değilim. Çok daha gelişmiş bir yerle Türkiye arasında mekik dokuyorum.
Benim demek istediğim anasını sallamadığıydı. Yarı yolda bırakıyorsa da bıraksın. Sadece kaynana derdi çekmezdi. En azından onu giyme bunu giyme, oraya gitme buraya gitme diye kısıtlanmaz.

Sonuçta her türlü aşk biter, eziyet çekmesin.

Eee yas 16, ne beraberlıgı derler adama?
Ama demeyecegım.. Zaten bırcok kısı dıyecektır sımdı bunu.
Tek dıyecegım sey;
O cocukların gunahı neydı?

Bu durumda zaten isterse sevgilisi olmasın bir daha geri adım atmanız saçmalık olur. Bura da bir sürü çocugu olsun diye dua edenler tedavi olanlar var böyle bir konu açmasaydınız keşke taşlanabilirsiniz.

sen haketmişsin de olan zavallı bebeklere olmuş.
öldürdüğün bebeklerine vicdan azabı çekeceğine, sebep olan ş.....z için üzülüyorsun. ibret alınası.

Yine bir kürtaj meselesi yine katillikle suçlama.
Kadın çok pişmanım diyor, duyguları karışmış, sizse neredeyse ortanıza alıp taşlayarak öldüreceksiniz.
İnsanlara bu kadar öfkeli olmak yerine ruh hallerini anlamaya çalışmak daha iyi olurdu.

Konuyu kapatıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…