Polemiğe girme, kible geç o zaman.Hayır anlamıyorum, birileriyle polemige giriyorum diye BAN yiyorum ama polemik yaratabilecek yorumlara birşey yok !!!
Sevgilin de mi Türk' tü?
Elbette Türk' tü.
Anasından icazet aldığına göre.
Kurtulmuşsun, bebeklere yazık olmuş. Gerçi ben olsam ben de aldırırdım o durumda.
Ama korunmayı öğrenmek gerek.
Git kendine Hans bul, Adler bul, Fred bul, Garry bul, sen deli miisn, napacaksın Ali' yi İbrahim' i?
Bence sen oradan dön. Senin yerine ben gideyim
Genetiği güzel olan bebeler yapar dönerim.
Polemiğe girme, kible geç o zaman.
Bu da benim yorumum.
Kimseye hakaret etmiyor, hangisi polemik, nesinden rahatsız oldun acaba?
Tatlım, ben evlilik dışı çocuktan bahsetmedim ki.Hans'la adolf'la birlikte ol diyecegine biraz arastirma yap derim çunku AB de evlilik dışı olan cocuklarin orani 39% Turkiyede 3%
Türklükle ne alakasi var, hani ya bu sitede din dil ırk ayrımı yapmak yasakti ??
Hans'la adolf'la birlikte ol diyecegine biraz arastirma yap derim çunku AB de evlilik dışı olan cocuklarin orani 39% Turkiyede 3% .
Ahahahh yani komikti. Guldum ne yapayim guldugumu de ille belirtmem gerekiyordu.
Yani uzun sarışın bir Hans'ın gidip adı Angela, Heidi (Angela Merkel ve Heidi harici Alman ünlüsü tanımıyorum) anasından evlilik için izin aldığını ve kadının nayn Hans, analık sütümü helal etmem dediğini düşündüm bir anda. Bence de Türk bu adam.
Tatlım, ben evlilik dışı çocuktan bahsetmedim ki.
Ben hansla birlikte ol dedim, çünkü anasını sallayan kimse yok.
Rahat 10 İrlanda' lı adamla beraber olmuşumdur. Hiçbiri sallamıyordu
Irkçılık' la ne alakası var bunun? Allah aşkına bir racism tanımı yapsana.
Türkler anasına düşkün, yabancılar değil.
E Almanya' da neden kendine bu eziyeti yapsın kız?
Olan yine Hermann ki gibi kadına oluyo cnm ya valla hayatını alt üst etmiş keşke aldırmasaydın bak insalar evlat sahibi olabilmek için 40 takla atıyorlar. Çok üzüldüm inan allah yardımın olsun.Ben 24 yasindayim ve almanyada yasiyorum..
Eski sevgilimle 15 yasimda tanismistim, 16 ile beraber olduk. isimiz gücümüz olmadigi icin okulumuzun bitmesini, evlenmeyi bekliyorduk.
20 yasimdaydim nisanlandik, annesi beni hic istemedi kiz kardesi de. hep kiskandi beni kiz kardesi annesini de tabi ki doldurdu. bugün bile anlam veremiyorum neden kiskandigini.
biz nisanliyken ailesi yüzünden ayrilmak zorunda kaldik.. ama biz hic ayrilamadik.. 2 sene boyunca hep görüsmelerimiz oldu. bir ay görüsüyorduk, beraber olmamiza mani olacaklarini biligimiz icin yine görüsmüyorduk, bir ay. hep öyle gel gitlerimiz oldu.
Birgün ben iki aylik hamile oldugumu ögrendim. Ikizlere hamileydim. bunu duyduguna eski nisanlim yine annesine gitti, tabi hamile oldumu söylemedi beni istedini söyledi; cevabi yine hayir di annesinin.
ben o benim arkamda durmadigi icin, bu kadar anaci oldugu icin, bana sahip cikamadigi icin cok cesaretsizdim. o da korkakti.
beraber karar verdik ve aldirdik bebeklerimizi. cok pismanim. ondan bir yandan nefret ediyorum ama hala cok seviyorum.
bir daha görüsmedik. simdi yeni bir kiz arkadasi var. benim yok. ben onsuz yapamiyorum. sevgilisi var. dönemem dönmemde.
icimi dökmek istedim. bu yazdiklarimi benden baska kimse bilmiyor, ne ailem ne de arkadaslarim. cok yalnizim......
Evet, gördüm nerede yaşadığını. Ben Avrupa' da değilim. Çok daha gelişmiş bir yerle Türkiye arasında mekik dokuyorum.Canim benim gayri meşru cocuk oranindan bahsetmem şu yöndeydi : hani diyorsun ya turk erkekleri anneci, yabanci erkeklerde fazla ozgur ve sorumsuz.
Yani yari yolda birakmanin turku almani yok. Nerden biliyorsun diyecek olursan avrupa ulkesinde yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?