• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikizlerimi aldirmak zorunda kaldim...

PrayForMe

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
1
2
6
Ben 24 yasindayim ve almanyada yasiyorum..
Eski sevgilimle 15 yasimda tanismistim, 16 ile beraber olduk. isimiz gücümüz olmadigi icin okulumuzun bitmesini, evlenmeyi bekliyorduk.
20 yasimdaydim nisanlandik, annesi beni hic istemedi kiz kardesi de. hep kiskandi beni kiz kardesi annesini de tabi ki doldurdu. bugün bile anlam veremiyorum neden kiskandigini.
biz nisanliyken ailesi yüzünden ayrilmak zorunda kaldik.. ama biz hic ayrilamadik.. 2 sene boyunca hep görüsmelerimiz oldu. bir ay görüsüyorduk, beraber olmamiza mani olacaklarini biligimiz icin yine görüsmüyorduk, bir ay. hep öyle gel gitlerimiz oldu.
Birgün ben iki aylik hamile oldugumu ögrendim. Ikizlere hamileydim. bunu duyduguna eski nisanlim yine annesine gitti, tabi hamile oldumu söylemedi beni istedini söyledi; cevabi yine hayir di annesinin.
ben o benim arkamda durmadigi icin, bu kadar anaci oldugu icin, bana sahip cikamadigi icin cok cesaretsizdim. o da korkakti.
beraber karar verdik ve aldirdik bebeklerimizi. cok pismanim. ondan bir yandan nefret ediyorum ama hala cok seviyorum.
bir daha görüsmedik. simdi yeni bir kiz arkadasi var. benim yok. ben onsuz yapamiyorum. sevgilisi var. dönemem dönmemde.
icimi dökmek istedim. bu yazdiklarimi benden baska kimse bilmiyor, ne ailem ne de arkadaslarim. cok yalnizim......

yazik yaa, hem size hem bebeklerinize cok uzuldum.. cok gencmissiniz, ana kuzusu birine dusmussunuz size sahip cikmayan... keske aldirmadan halledebileceginiz bir yol olsaydi ama tabi o durumda da gayrimesru cocuklar dunyaya getirmis olacaktiniz... ne diyim, insallah ileriki hayatinizda cok daha mutlu olursunuz..

Eski sevgilimle 15 yasimda tanismistim, 16 ile beraber olduk. isimiz gücümüz olmadigi icin okulumuzun bitmesini, evlenmeyi bekliyorduk.
20 yasimdaydim nisanlandik, annesi beni hic istemedi kiz kardesi de. hep kiskandi beni kiz kardesi annesini de tabi ki doldurdu. bugün bile anlam veremiyorum neden kiskandigini.
biz nisanliyken ailesi yüzünden ayrilmak zorunda kaldik.. ama biz hic ayrilamadik.. 2 sene boyunca hep görüsmelerimiz oldu. bir ay görüsüyorduk, beraber olmamiza mani olacaklarini biligimiz icin yine görüsmüyorduk, bir ay. hep öyle gel gitlerimiz oldu.
Birgün ben iki aylik hamile oldugumu ögrendim. Ikizlere hamileydim. bunu duyduguna eski nisanlim yine annesine gitti, tabi hamile oldumu söylemedi beni istedini söyledi; cevabi yine hayir di annesinin.
ben o benim arkamda durmadigi icin, bu kadar anaci oldugu icin, bana sahip cikamadigi icin cok cesaretsizdim. o da korkakti.
beraber karar verdik ve aldirdik bebeklerimizi. cok pismanim. ondan bir yandan nefret ediyorum ama hala cok seviyorum.
bir daha görüsmedik. simdi yeni bir kiz arkadasi var. benim yok. ben onsuz yapamiyorum. sevgilisi var. dönemem dönmemde.
icimi dökmek istedim. bu yazdiklarimi benden baska kimse bilmiyor, ne ailem ne de arkadaslarim. cok yalnizim......
şimdi kaç yaşındasın. ne zaman ayrıldınız , kaç yıl oldu ayrılalı

olan olmuş bu hayatta büyuk konuşmayı kınamayı sevmem kimin başına ne geleceği belli olmuyor yapmışsın bir hata eski sevgilin karaktersizmiş evlensende başını yakardın kesin öle bi aileye gelin gitmek haytta çekilmez seninle ugrasırlardı herşeyde vardır bi hayır diyeceksin bundan sonrasına bakacaksınız artık dik dur çalış oku hedeflerin amaçların olsun ilerde başkası çıkar karşına sever sevilirsin mutlu olursun bunlarda sana tecrube oldu bir daha aynı hataları yapma uyanık ol..

hala çocuk sayılabılecek bır yaşta ,okuldu gelecek kaygısıydı vs.yerine sevgili,cinsellik,kürtaj vs çok agır olmuş..
kişi ne isterse yaşasın ama herşeyin bir yaşı var,
şu saatten sonra gidene üzülmekten ziyade kendı gelecegını kurmaya çalış

Sevgilin de mi Türk' tü?
Elbette Türk' tü.
Anasından icazet aldığına göre.

Kurtulmuşsun, bebeklere yazık olmuş. Gerçi ben olsam ben de aldırırdım o durumda.
Ama korunmayı öğrenmek gerek.

Git kendine Hans bul, Adler bul, Fred bul, Garry bul, sen deli miisn, napacaksın Ali' yi İbrahim' i?
Bence sen oradan dön. Senin yerine ben gideyim

Genetiği güzel olan bebeler yapar dönerim.

Adını aldırmak koymuşlar yumuşatmak için ama bu öldürmektir.
Başlık eski sevgilimi unutamadım olmalıydı. Çünkü bunun için daha dertlisiniz.
Inançlıysanız tövbe edin günahlarınıza. İnançsız iseniz en azından kendinize saygılı olup hala öyle . tler için üzülmeyin

çok zor seyler yasamıssın
Allah yardımcın olsun

Sevgilin de mi Türk' tü?
Elbette Türk' tü.
Anasından icazet aldığına göre.

Kurtulmuşsun, bebeklere yazık olmuş. Gerçi ben olsam ben de aldırırdım o durumda.
Ama korunmayı öğrenmek gerek.

Git kendine Hans bul, Adler bul, Fred bul, Garry bul, sen deli miisn, napacaksın Ali' yi İbrahim' i?
Bence sen oradan dön. Senin yerine ben gideyim

Genetiği güzel olan bebeler yapar dönerim.

Hayır anlamıyorum, birileriyle polemige giriyorum diye BAN yiyorum ama polemik yaratabilecek yorumlara birşey yok !!!

Back